Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Domyślnie Zamiennik MB-D10

tak sobie patrze na cenę MB-D10 to w nikonie chyba nie sikali przez miesiąc i na głowę im padło

na ebay znalalem coś takiego http://cgi.ebay.com/Battery-Grip-Pac...QQcmdZViewItem hmm ciekawie to wygląda

Domyślnie

Jedyna widoczna zaleta to dwa przyciski spustowe. A poza tym wyjątkowo szkaradnie wykonane ustrojstwo.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Szkaradnie? Potwornie szkaradnie!
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Slowo 'szkaradnie' ma za mala moc zeby opisac ten wynalazek - ale jak dziala... ciekawe czy Delta cos szykuje [a moze juz przyszykowala?] bo 900pln za gripa to troszke sporo... mam nadzieje, ze chociaz u mnie cena szybko spadnie w dol, bo tez niezbyt przyjemna aktualnie

Domyślnie

Ekstra.

Grip bez kolek, tylko ze spustem - po prostu super...

Do tego w formie cegły - jesteś pewny że tego chcesz?
    D3Hs, N50/1.2 G, SB-1000 + platynowy stołek

Domyślnie

a ja nigdzie nie pisałem że chcę to kupić bo chyba nawet za free bym tego nie przykręcił

ale czekam na jakąś sensowną alternatywę lub konkretny spadek cen MB-D10

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life
    ale czekam na jakąś sensowną alternatywę lub konkretny spadek cen MB-D10
    Amen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    tak sobie patrze na cenę MB-D10 to w nikonie chyba nie sikali przez miesiąc i na głowę im padło

na ebay znalalem coś takiego http://cgi.ebay.com/Battery-Grip-Pac...QQcmdZViewItem hmm ciekawie to wygląda
    Witam wszystkich!
    Staram się sikac kiedy trzeba ale czasem system zdrowego rozsądku się zawiesi!
    Kupiłem orginał i jestem b.zadowolony.O jednej sprawie trzeba pamiętac,spust w MB-D10 zbyt dużo (jak dla mnie)
    wystaje i jest zbyt miękki.Przy zdjęciach poz.trzeba pamiętac o wyłączaniu.Szufladka na akumulator powinna
    po przekręceniu blokady lekko odskoczyc .Niestety trzeba się mocowac a nie ma jak złapac.
    Zamiennik z ebaya ma jedną jedyną zaletę -cenę! A swoją drogą co w orginale tyle kosztuje poza pazernością.
    Idę odcedzic kartofelki żby mi nie padło na głowe. Pozdrawiam Marian

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów