Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Joa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    będę bronić autora tych fotek, bo moim zdaniem jest lepiej niż było.
    Nie trzeba tak zrażać
    Po pierwsze - nie wiem jak było. Może i oglądałem wcześniejsze zdjęcia, ale w sumie rzadko patrzę kto jest autorem Po drugie ja absolutnie nie chcę nikogo zrażać. Nie od razu Rzym zbudowano Co prawda trafiają się ludzie z niesamowitym wyczuciem, którzy już od pierwszego strzału cuda robią, ale niewielu ich

autograf
    Gość

Domyślnie

Jakos mi sie wlasnie teraz przypomnial tekst Czornyja, moze zacytuje:

"Nikon nie ma żadnych zalet. To są aparaty dla twardzieli, którzy lubią walczyć z przeciwnościami losu.
    Szumi na wysokich ISO? To fotografuję na niskich. Jest problem z szerokim kątem bo nie ma pełnej klatki? To fotografuję wąskim. Rozdzielczość za mała? To składam kilka ujęć do kupy. Kolory wychodzą do d....? To poprawiam je przy wywoływaniu NEF-ów"

To jest hardkorowy sprzęt dla ludzi żyjących na krawędzi, kąpiących się w przerębli, golących się tępą brzytwą, przepijających płonący spirytus gorzałą, palących diesle bez filtra - jednym słowem dla takich, którzy nie pier....ą się w tańcu.

Canony to aparaty dla mięczaków, którzy by chcieli żeby aparat za nich sam zdjęcia robił. Zakładają ultraszeroki kąt, ISO3200, tryb "hiperostry + mega wypasione, landrynowate kolorki z lukrem" i jadą z koksem..."

A wiec smialo bijcie mocno, przynajmniej bede wyciagal wnioski!

Domyślnie

Ale ten tekst to już przesada

Ja tam sie jakimś supertwardzielem nie czuję
    d80 + portretówka.

Talking

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    A masz wątpliwości? Ostatnio pytałeś mnie o swoje zdjęcia, uważam, ze 2 to najlepsze jakie udało Ci się zrobić.
    Do tej pory rzecz jasna

podpisuję się pod koleżanką choć faktycznie coś z tym światłem jest wciąż nie tak
    ale dziewczę wygląda w końcu na tej fotce b. dziewczęco i zalotnie

Paweł

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    podpisuję się pod koleżanką choć faktycznie coś z tym światłem jest wciąż nie tak

Paweł
    Pokaz swoje to pogadamy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Pokaz swoje to pogadamy
    Czyli rozumiem, że hasło: "z tą potrawą jest coś nie tak" jest zarezerwowane tylko dla szefów kuchni? Cała reszta powinna zajadać ze smakiem?

Domyślnie

Pokaz swoje to pogadamy
    wstydzę się - poza tym za dużo tu prześmiewców

jak sam zauważyłeś już pewnie, JA wypowiadam się tylko jak mi się coś podoba i ewentualnie dorzucam swoje malutkie
    3gr. (ale takie malusieńkie).

Mimo że aparat mam w ręce od ponad 20 lat (hobbystycznie) to ,w przeciwieństwie do CIEBIE, nie uważam bym
    mógł się uważać za szpeca od tego. Ja traktuję swoje hobby raczej "lejcikowo" - wciąż mi brak czasu bym się za to zabrał choć w takim samym stopniu jak TY.

Życzę odwagi w pokazywaniu coraz to lepszych Twoich fotek - na tym forum. Będzie Ci potrzebne bo, tak jak już pisałem wcześniej, na tym forum nie brak prześmiewców.

pozdro
    PS

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sculptoris Zobacz posta
    Czyli rozumiem, że hasło: "z tą potrawą jest coś nie tak" jest zarezerwowane tylko dla szefów kuchni? Cała reszta powinna zajadać ze smakiem?
    Absolutnie nie!!
    Jest tu kilku takich komentatorow ktorzy uwielbiaja rozmawiac, sugerowac, dyskutowac oraz krytykowac.
    Wiesz, przebieg 1000 rocznie. A Polsar74 to moj ziomek (zwroc uwage w profilu) i ten tekst nalezy odczytac jako permanentny opier**

Wink

Polsar74 to moj ziomek (zwroc uwage w profilu) i ten tekst nalezy odczytac jako permanentny opier**

a właśnie "dupa" - to nie był opier... wręcz przeciwnie !
    czyżbyś był już uprzedzony do mnie ?

PS

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    a właśnie "dupa" - to nie był opier... wręcz przeciwnie !
    czyżbyś był już uprzedzony do mnie ?

PS
    Oj co ty emoty nie widzisz? Dowcipkuje! Uprzedzony - alez skad!
    Doskonale zdaje sobie iz jestem amatorem przez duze A, ale wciaz sie sie ucze, i ucze, i ucze.
    A swoje prace publikuje na forum celem poprawy, dazenia do doskonalosci

A na margnesie: nasza forumowa kolezanka fotografuje 1.5 roku (D80) oto jej strona.
    Nie trzeba smigac sto lat.

Na zakonczonie OT podsumuje - zajmijmy sie fotografia

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów