Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Joa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Jest tu kilku takich komentatorow ktorzy uwielbiaja rozmawiac, sugerowac, dyskutowac oraz krytykowac.
    No na przykład ja. Aparat pewnie odbiorę dopiero jutro, a patrz ile już się napisałem Ja dziwny jestem i nie zacząłem od zakupu aparatu tylko od oglądania prac innych. Głos pozwalam sobie zabrać z dwóch powodów - uważam, że nie trzeba być kucharzem aby ocenić smak potrawy, a po drugie przy okazji komentowania jest szansa na dyskusję i na dodatkową lekcję dla mnie

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sculptoris Zobacz posta
    No na przykład ja. Aparat pewnie odbiorę dopiero jutro, a patrz ile już się napisałem Ja dziwny jestem i nie zacząłem od zakupu aparatu tylko od oglądania prac innych. Głos pozwalam sobie zabrać z dwóch powodów - uważam, że nie trzeba być kucharzem aby ocenić smak potrawy, a po drugie przy okazji komentowania jest szansa na dyskusję i na dodatkową lekcję dla mnie
    Sculptoris - moja slowa nie byly kierowane pod Twoim adresem
    Cenie ludzi ktorzy w wypowiedziach przede wszystkim wyrazaja swoje zdanie, opinie to po pierwsze. A po drugie pisza bez zlosliwosci, konstruktywnie etc.

A Twoj komentarz co do moich prac wlasni taki byl, takze nie czuj sie urazony

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    poza tym za dużo tu prześmiewców
    Znam takich, i juz dawno temu ich olalem
    Cenie forumowiczow ktorych wypowiedzi cos wnosza!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Sculptoris - moja slowa nie byly kierowane pod Twoim adresem (...) takze nie czuj sie urazony
    Wiem i daleki jestem od urazy

Domyślnie

Noooo, dwójeczka całkiem całkiem. Tylko kolejny raz Ci mówię - uważaj na ostrość. Ja rozumiem, że przy takiej modelce to Ci się trzęsą ręce, ale postaraj się opanować
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    Noooo, dwójeczka całkiem całkiem. Tylko kolejny raz Ci mówię - uważaj na ostrość. Ja rozumiem, że przy takiej modelce to Ci się trzęsą ręce, ale postaraj się opanować
    Dobra!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów