Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Domyślnie

Mam ten i sprawuje się bardzo dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Miden Zobacz posta
    a czy wogole warto inwestowac w taka droga parasolke ? (110pln) za podobna cene, mozna kupic juz kupic sofbox'a, a z niego swiatlo jest chyba ladniejsze?
    Też ciekaw jestem, bo kupiłem sobie taką za połowę ceny (dyfuzyjno-refleksyjną) i jestem bardzo zadowolony. Nie wiem co można jeszcze chcieć od parasolki poza ... markowym logo. No dobra. Uchwyt może być z tytanu.

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    I nie jestem z niej zadowoly... Coprawda wyciągam dzięki niej ładne, mięciutkie świateł ale pod warunkiem, że przepuszcze je jeszcze przez białą blende dyfuzyjną. Światło odbite tylko do parasolki jest twarde i mało plastyczne.
    jacoslavgth pokaż jakie światełko daje ta parasoleczka.
    Parasolka 2w1 rozwiązuje problem z dodatkowym dyfuzorem. Polecam taką opcję dla miłośników miękkiego światła.
    Ostatnio edytowane przez milo_ja ; 19-01-2008 o 19:57

Domyślnie

chlopacy, dajcie jeszcze raz jakies linki do sklepow z uchwytami do parasolek tzn do statywow i sabiny bo nie moge znalezc

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    chlopacy, dajcie jeszcze raz jakies linki do sklepow z uchwytami do parasolek tzn do statywow i sabiny bo nie moge znalezc
    proszę bardzo http://www.funsports.pl/
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta
    czy płytka mocowania lampy błysk. nie spowoduje przypadkowego zwarcia styków SB800 np.? Chodzi o to, czy jak zamocuję lampę, to styki są w powietrzu -nie dotykając metalu?

Domyślnie

tak, są w powietrzu, bez obaw
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    czy płytka mocowania lampy błysk. nie spowoduje przypadkowego zwarcia styków SB800 np.? Chodzi o to, czy jak zamocuję lampę, to styki są w powietrzu -nie dotykając metalu?
    pozatym, to jest na 90% aluminium

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacoslavgth Zobacz posta
    Ja mam 2 takie uchwyty i działają bez żadnego problemu http://allegro.pl/item288408461_288408461.html
    De czy'sta + szkliwo

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów