Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Domyślnie D3 vs D300 vs D80

Witam,
    czy ktoś zna jakąś stronę, gdzie można zobaczyć porównanie fotek zrobionych D3, D300 i np. D80.

Chodzi mi o ten sam kadr i te same ustawienia, tylko robione innymi aparatami.

Pozdrawiam

p.s. chodzi mi oczywiście coś poza tym co tutaj zostało podane: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=44031
    Ostatnio edytowane przez kh29228 ; 03-02-2008 o 23:54
    Mamiya + Sony

autograf
    Gość

Domyślnie

Tak.
    Poszukaj tutaj ale chyba lepiej bedzie tutaj

Powodzenia

Domyślnie

no i jak widać nie ma wyraźnych róznic na niekorzyść D80 w stosunku do D300...
    ja na razie zostaje przy D80
    Ostatnio edytowane przez wigi ; 04-02-2008 o 13:04
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    no i jak widać nie ma wyraźnych róznic na niekorzyść D80 w stosunku do D300...
    ja na razie zostaje przy D80
    jeśli przyjrzymy się detalom w powiększeniu (np. włosy, brwi, rzęsy, zmarszczki Pani na zdjęciu nr 1) różnica jest znaczna. choć oczywiście kwestią ocenną jest, czy różnica ta ma, czy nie ma znaczenia przy korzystaniu amatorskim.

Domyślnie

Siłą rzeczy ten kto ma D80 różnic nie widzi w przeciwieństwie do posiadacza D300...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kraftsman Zobacz posta
    jeśli przyjrzymy się detalom w powiększeniu (np. włosy, brwi, rzęsy, zmarszczki Pani na zdjęciu nr 1) różnica jest znaczna. choć oczywiście kwestią ocenną jest, czy różnica ta ma, czy nie ma znaczenia przy korzystaniu amatorskim.
    ale jeśli się przyjrzeć innym zdjęciom testowym to jest bardzo dobrze
    wigi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jjj Zobacz posta
    Siłą rzeczy ten kto ma D80 różnic nie widzi w przeciwieństwie do posiadacza D300...
    nieprawda, bo ja mam D80, a chciałbym już zmienić tę zabawke na coś lepszego pod wzgledem uzyskiwanego obrazu, ale D300 to chyba jeszcze nie to
    wigi.pl

Domyślnie

coś w tym jest .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    nieprawda, bo ja mam D80, a chciałbym już zmienić tę zabawke na coś lepszego pod wzgledem uzyskiwanego obrazu, ale D300 to chyba jeszcze nie to
    Ty masz D80 to różnic nie widzisz. Właśnie to napisałem...
    ps. Ja nie mam żadnego z nich ale różnice widzę, bez rewolucji ale jednak...
    Ostatnio edytowane przez jjj ; 04-02-2008 o 13:30

Domyślnie

Ty masz D80 to różnic nie widzisz. Właśnie to napisałem...
    ale ja chiałbym je zobaczyć, bo chcę kupić D300 właśnie, no ale wyraźnych różnic nie widzę
    wigi.pl

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów