o D60 piszą w samych superlatywach prawie ... trudno się dziwić ... superb image quality z d40x (d200 siada)jeszcze pewno ciutko podrasowano (odszumianie a może nawet balans bieli choć wątpię ale może skoro ma nowy procek)
ale niestety piszą dokładnie to co ja pisałem, a nie mówiłem ?))) wszystko będzie zależeć od ceny a niewiele droższy GŁÓWNY konkurent czyli 450d jest również superb image quality a może i ciutkę niestety lepsza (CMOS co by nie mówić) a do tego rewelacyjny zestaw funkcji w końcu w nienajgorszym opakowaniu. Różnica cenowa żadną miarą nie uzasadnia wejścia w Nikosia, sorry. W dpreview napiszą to myślę we wnioskach jeszcze dosadniej.
Kto szuka maksymalny bang for the buck) może się cieszyć - jest ciekawa oferta. Oczywiście nadal te Pentaxy, Sony i Olympusy nie są żadną myślę specjalną konkurencją dla C czy N, jeszcze to nie ten poziom bym powiedział taki overall. ALE dużo może zależeć od reklamy bo jak Sony wyda kupę szmalcu na reklamę i promocję to mogą mocno zyskiwać w tym roku (niestety). ALE konkurencja dobra rzecz. D90 powinno być raczej bardzo mocne bo rynek się zagęszcza z PMA do PMA
)))
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami