Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: D60 sample :D

ruqasz
    Gość

Domyślnie D60 sample :D

http://www.dpreview.com/articles/pma2008/Nikon/
    Sprawdzcie EXIF-y hehe nie wiem czy ktoś juz pisał tak całkiem przez przydaek zauważyłem ze wszytkie fotki ktore DPReview pokazuje sa wyplute z D60. Nawet jakies ISO 1600 jest...

Domyślnie

Na kolana nie powala.

ruqasz
    Gość

Domyślnie

I chyba w założeniach nie powinno , prawda ??

Domyślnie

no ładnie... na dodatek widzę tu -0,3 EV... Czyli trzeba rozpocząć wątek "dlaczego d60 przepala o 0,3"

Domyślnie

Właściwie to ta sama matryca... a najbardziej mi się na tych zdjęciach podoba Nikkor 60mm f2.8 Micro

Edit 01:
    Cytat Zamieszczone przez fragles Zobacz posta
    no ładnie... na dodatek widzę tu -0,3 EV... Czyli trzeba rozpocząć wątek "dlaczego d60 przepala o 0,3"
    Pewnie wybrali pomiar matrycowy, nawet w książce "Radość fotografowania" radzą aby schodzić na ujemne EV przy ciemnych lokacjach

Edit 02:
    Oszukane jakieś te EXIF-y, w opandzie nie da się zobaczyć jaki przebieg ma body którym robili zdjęcia. Czyżby coś spierdzielili z softem czy sami to wywalili celowo?
    Ostatnio edytowane przez Bonthyc ; 02-02-2008 o 01:59

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonthyc Zobacz posta

Pewnie wybrali pomiar matrycowy, nawet w książce "Radość fotografowania" radzą aby schodzić na ujemne EV przy ciemnych lokacjach
    No i wszystko zepsułeś...

Domyślnie

a my dalej czekamy na pierwszego użytkownika tej puchy
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

ruqasz
    Gość

Domyślnie

Biorac pod uwage chlubne tradycje naszego forum ktoś pownien zapytac czy wszystkim cos w środku "lata" jak się kręci aparatem

Co do tego ze Opanda nie czyta to raczej nikon oni maja tendencje do zman położenia bitów w plikach vide co jeden nikon inny nef
    Ostatnio edytowane przez ruqasz ; 02-02-2008 o 02:02

Domyślnie

czemu nie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    a my dalej czekamy na pierwszego użytkownika tej puchy
    Cześć! Jestem tu nowy chcę przesiąść się z kompakta na lustrzankę i zamierzam wydać nie więcej niż 3000zł, mam na oku De60 bo ma fajne czyszczenie matrycy i taki złoty napis VR na obiektywie. Możecie mi powiedzieć jakie są wasze wrażenia z użytkowania tego modelu i czy warto go kupować, od aparatu oczekuje aby miał dobry tryb auto i kręcił filmiki?
    Ostatnio edytowane przez Bonthyc ; 02-02-2008 o 02:08

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów