Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 59 z 59

Wątek: D60 sample :D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GTM Zobacz posta
    A jednak jest cos co odroznia d60 od innych lustrzanek, okazuje sie ze nowy nikon potrafi robic filmiki )) popatrzcie:
    http://www.youtube.com/watch?v=_pVAx...rl=_pVAxmw2iEw
    Ludzie na to na bank polecą - pierwsza lustrzanka z "filmami", z marketingowego punktu widzenia strzał w dziesiątkę
    D50 | N18-70 | N55-200 VR | N50 | Phoenix 100/3.5 | Crumpler That! | Slik 500DX

Kokodżambo i do przodu!

Domyślnie

dla laików to coś wielkiego, dla dłużej użytkujących lustrzanki filmy to tylko wodotryski
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

hehe, ale śmiesznie zmienia się położenie menu na LCD, mam nadzieję, że takie coś jest do wyłączenia :P
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

ale jaja, jesli naprawde d60 robi filmy to będziemy w żałobie, jasny gwint po co dajemy tyle kasy na lustro, żeby filmy robić!!! jeśli my mamy wymagania do fotek to ktoś inny do kamer i on kupuje kamere z górnej półki. mi tu cos wogóel nie pasuje, cóż nikon chce przyciągnąc laików do siebie oferując im cos co jest do wszytskiego a jak wiadomo co jest do wszystk9iego to jest do ... dupy
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fader_audio Zobacz posta
    ale jaja, jesli naprawde d60 robi filmy to będziemy w żałobie, jasny gwint po co dajemy tyle kasy na lustro, żeby filmy robić!!! jeśli my mamy wymagania do fotek to ktoś inny do kamer i on kupuje kamere z górnej półki. mi tu cos wogóel nie pasuje, cóż nikon chce przyciągnąc laików do siebie oferując im cos co jest do wszytskiego a jak wiadomo co jest do wszystk9iego to jest do ... dupy
    Miejmy nadzieję, że w następcy D60 pozostawią opcję robienia zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    wolę D50 :P poczciwy staruszek... :P
    Jak widać po stopce to ja też wolę D50
    I jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Jak widać po stopce to ja też wolę D50
    I jak na razie nie mam zamiaru go zmieniać
    x2
    D50 | N18-70 | N55-200 VR | N50 | Phoenix 100/3.5 | Crumpler That! | Slik 500DX

Kokodżambo i do przodu!

Domyślnie

Posty typu "nie zmienię swojego D50" są bez sensu, bo D60 nie jest dla Was, i oczywiste jest że na takiej zamianie NIC byście nie zyskali (raczej stracili). Jednak ktoś, komu jakość kompakta - szczególnie w wyższych ISO - przestaje wystarczać myślę że może się skusić (oczywiście przy zachowanej rozsądnej cenie, czego jeszcze nie wiemy).

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    hehe, ale śmiesznie zmienia się położenie menu na LCD, mam nadzieję, że takie coś jest do wyłączenia :P
    A co w tym śmiesznego ? Widocznie taki teraz trend, alfy mają dokładnie to samo...

Cytat Zamieszczone przez Matez Zobacz posta
    Ludzie na to na bank polecą - pierwsza lustrzanka z "filmami", z marketingowego punktu widzenia strzał w dziesiątkę
    Zapewne nasi rodzimi sprzedawcy nazwą to "filmem". Nikon nazwał to "Stop-motion film".

Domyślnie

Napisał todd
    Napisał Nivelen
    A co w tym śmiesznego ? Widocznie taki teraz trend, alfy mają dokładnie to samo...
    Mało, już analogowa Minolta Dynax 7 miala obracany automagicznie LCD na tylnej sciance, stąd ten patent w obecnych Soniakach.

Moim zdaniem przydatny.
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów