Close

Strona 29 z 30 PierwszyPierwszy ... 1927282930 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 295

Domyślnie

przesadzacie z tymi paluszkami, body z podpiętą VR, SB800 waży już tyle że 8 AA nie wpływa już na zakwasy, ale zamiast tego można już obie odpuścić ćwiczenia ciężarkami
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

a ja poprostu kupilem sobie monopod do tej pory na meczach nie narzekalem ale jak wymienilem pompke na AF-Sa i wlozylem 8xAA do gripa to juz troche mnie to meczylo
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

z ostatnich kilku wypowiedzi wynika że tylko Gawronnek to nie cienias A mi zarzucali że za słabowity jakiś jestem
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Dzisiaj doszedł do mnie grip z e-cyfrowe po starej cenie Muszę przyznać, że mnie pozytywnie zaskoczyli wywiązaniem się z zawartej umowy.
    Czas zacząć wyrabiać mięśnie.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Mięśnie? Na to akurat nie narzekam...teraz musze sobie wyrobic "delikatny palec", bo grip-spust jest czulszy niz moja zona...
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Mi też właśnie przysłali. Zapakowane jak na wojnę, mimo tego pudełko trochę zmęczone przez Masterlinka (oni są mistrzami w masakrowaniu przesyłek). Pełny komplet, instrukcja, polska karta gwarancyjna. Wszystko działa. Podziwiam ten sklep za tak rzetelne potraktowanie klienta.
    A spust w gripie faktycznie bardziej czuły.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Podziwiam ten sklep za tak rzetelne potraktowanie klienta.
    A spust w gripie faktycznie bardziej czuły.
    Pamiętaj, że sklep zrobił to co należało. Wywiązał się z zawartej z kientem umowy Zapewne Nikon Polska zrobił to samo ze sklepami, które zamówiły towar jeszcze po starej cenie

Miło jednak, że wszystko odbyło się bez nerwów. Ja również odebrałem gipa w cenie zamówienia 429,00zł. To miłe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez th3big Zobacz posta
    Pamiętaj, że sklep zrobił to co należało. Wywiązał się z zawartej z kientem umowy Zapewne Nikon Polska zrobił to samo ze sklepami, które zamówiły towar jeszcze po starej cenie

Miło jednak, że wszystko odbyło się bez nerwów. Ja również odebrałem gipa w cenie zamówienia 429,00zł. To miłe...
    Cała reszta jednak solidarnie na klientów się wypięła. Być może niektórzy potraktowali to jako okazję do większego zarobku? Tym bardziej szacunek dla e-cyfrowe.pl.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Cała reszta jednak solidarnie na klientów się wypięła. Być może niektórzy potraktowali to jako okazję do większego zarobku? Tym bardziej szacunek dla e-cyfrowe.pl.
    Nie wiem jak się zachowały inne sklepy, ale faktem jest, że e-cyfrowe należą się słowa uznania.

Domyślnie

No i stało się. 5 tyg czekania na mb-d10 i po założeniu do aparatu poprostu nic nie działa. Wydaje sie że winę za ten stan rzeczy ponosi jedna ze stopek która jest niżej od pozostałych. Ciekawe co sklep na to.... Czy może ktoś miał już taki lub podobny problem?

Strona 29 z 30 PierwszyPierwszy ... 1927282930 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów