Close

Strona 30 z 30 PierwszyPierwszy ... 20282930
Pokaż wyniki od 291 do 295 z 295

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peld Zobacz posta
    No i stało się. 5 tyg czekania na mb-d10 i po założeniu do aparatu poprostu nic nie działa. Wydaje sie że winę za ten stan rzeczy ponosi jedna ze stopek która jest niżej od pozostałych. Ciekawe co sklep na to.... Czy może ktoś miał już taki lub podobny problem?
    Sprawdź czy wszystko dobrze po podłączałeś i czy masz dobrze ustawienia w aparacie.
    U mnie jedna z nóżek też jest niżej i grip śmiga jak nie wiem co,
    De czy'sta + szkliwo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peld Zobacz posta
    po założeniu do aparatu poprostu nic nie działa
    Może masz ustawioną blokadę urządzeń sterujących gripa w pozycji L - wtedy przyciski nie działają.
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Tylko że problem polega na tym że grip nie przenosi zasilania. Ani akumulator dedykowany ani akumulatory AA. Poprostu aparat zachowuje się tak jakby wogóle nie miał zasilania. Jeżeli to nie jest ta stopka to już nie ma pojęcie co. Ja to mam szczęście...

Domyślnie

Wykonałem ostateczny test.W sklepie założyłem inne mb-d10. Wszystko działa, więc wniosek jest jeden trafił mi się uwalony egzemplarz...Chyba pierwszy jak do tej pory bo nie widziałem żeby ktoś tu narzekał.....

Domyślnie

No to współczuję. Widocznie ten egzemplarz miał trafić do mnie, zwykle ja mam takiego pecha...
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 30 z 30 PierwszyPierwszy ... 20282930

Uprawnienia umieszczania postów