Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Domyślnie pierwsze foto ...

od razu na początku przepraszam jeśli to nie ten dział ale moderator przerzuci sam ja osobiście miałem duzy dylemat gdzie wrzucic to foto, ponieważ w zasadzie powinien być w reporterce gdyż zdjęcie było zrobione zupełnie przypadkowo kiedy byłem z zamiarem zfocenia architektury hehe proszę o komenty dorzucę jeszcze jedno troszkę później

zapomniałem troszkę o stronie technicznej ... 1/125 f 4.5 ISO 125 focal 135 (202)
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

dla mnie fotka bardzo udana i klimatyczna

pozdrawiam

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Leci to zdjęcie chyba. Poza tym IMHO więcej kontrastu by się zdało (choć pod tym względem mam skłonność do przesady). Rzeczywiście coś w sobie zdjęcie ma.

Domyślnie

A moim zdaniem te zdjęcie nie ma w sobie niczego szczególnego i tym samym zgadzam sie z autorem, ze jest najzupełniej przypadkowe
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

A ja po raz kolejny widzę zdjęcie na forum gdzie fotograf pokazuje mi tyłek modela!!!! Byłoby dużo lepsze gdyby jechał w stronę fotografującego! Gdzie jest jego twarz?
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie hhmm

wołałem za dziadkiem ale chyba mnie nie słyszał poza tym zobaczyłem go jak już przejechał ... a jeszcze dodam że wtedy musiałbym kościół przestawić z zachodniej strony na wschodnią i pobocze z lewej na prawą wtedy by sie udało
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    wołałem za dziadkiem ale chyba mnie nie słyszał poza tym zobaczyłem go jak już przejechał ...
    No to szkoda, że się nie odwrócił! Może pokazałby Ci język! I od razu fota nabrałaby rozpędu!
    Pozdrowionka.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jak na mój gust troszke krzywo
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Domyślnie

Znacznie lepiej by wyglądało to zdjęcie gdyby udało Ci się je zrobić chwilę wcześniej, tak żeby postać na rowerze była z prawej części kadru. Wtedy zdjęcie byłoby ładnie wyważone, bo tak jak jest teraz to wydaje mi się zbyt ciężkie po lewej stronie. Więc troszkę brakuje, żeby zdjęcie było bardzo dobre - moim zdaniem. Podoba mi się tonacja i głębia ostrości no ale kompozycja już nie za bardzo.

Pozdrawiam
    aparat + obiektyw

Domyślnie

bardo udana fot. - ujecie

Tylko je wyprostuj !!!!
    D700 + MBD10 | N24-70/2.8; N50/1.8; 70-300 VR | S 10-20 ; T90 Di Macro | SB-600 | Sherpa 600R + klamotki

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów