Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Chcesz przez to powiedzieć, że "reporterka" to zdjęcia zrobione zupełnie przypadkowo? Nie wierz za bardzo w motto ze swojej stopki, to ładnie brzmi i niewiele poza tym...
    no własnie nie do końca to chciałem powiedzieć ... po prostu miałem problem z przypasowaniem fotki do konkretnego działu stąd była moja sugestia żeby moderator wrzucił do odpowiedniego działu jeśli się nie zgadzacie to przyznaję rację ale miałem duży dylemat gdzie je umieścić a Waszym zdaniem gdzie ono powinno się znajdować ?
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lagunman Zobacz posta
    no własnie nie do końca to chciałem powiedzieć ... po prostu miałem problem z przypasowaniem fotki do konkretnego działu stąd była moja sugestia żeby moderator wrzucił do odpowiedniego działu jeśli się nie zgadzacie to przyznaję rację ale miałem duży dylemat gdzie je umieścić a Waszym zdaniem gdzie ono powinno się znajdować ?
    Ja myślę, że to jest dobry dział, bo tematem jest człowiek a nie jest to ani portret ani glamour wiec tutaj jest Ok.
    Pozdrawiam
    aparat + obiektyw

Domyślnie :)

cieszę się
    kilka puszek jakieś szkła i brak spiżarni do przechowywania + masa nauki ;p

Domyślnie

Przeszkadzają mi w tym zdjęciu dwie rzeczy:
    1. Zarysy jakiejś budowli po prawej, która skutecznie odciąga wzrok od głównego motywu, czyli rowerzysty.
    2. Mało "powietrza" przed obiektem.

Tak jak już to zostało zauważone, przesunięcie kadru w lewo, a tym samym zgubienie budowli i dodanie drogi przed rowerzystą znacznie podciągnęło by to zdjęcie. Wprawdzie nie powaliłoby swoją treścią, ale poprawna konpozycja broni się sama.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów