Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Wątek: zima [Bitwa]

Domyślnie

Podobno od przyszłego tygodnia zima powraca w nasze progi, a w lutym miejscami temperatura w nocy ma sięgać -20 st. C

Chętnie zobaczę wasze fotki

Pozdrawiam.

Domyślnie

ja mam +9stopni w warszawie i deszcz,moge robic jesienne zdjecia conajwyzej. a aury zimowej tez nie ma.zwyczajnie nie chce chały wstawiac.

Domyślnie

Ja dokładnie tak samo jak szanowny kolega Bielik, takiej zimy to już dawno nie widziałem, dlatego póki co oddaję walkowerwem, za co przepraszam...
    pozdrawiam
    artur.

wojteh
    Gość

Domyślnie

właśnie się spakowałem i w nocy wyruszam ....w tatry .... lekko nie wczas ... ale zdjęcia wystawię ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikonay Zobacz posta
    Ja dokładnie tak samo jak szanowny kolega Bielik, takiej zimy to już dawno nie widziałem, dlatego póki co oddaję walkowerwem, za co przepraszam...
    pozdrawiam
    Nie żebym był upierdliwy, ale ... można wskoczyć do pojedynku "w zastępstwie"?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez milo_ja Zobacz posta
    Nie żebym był upierdliwy, ale ... można wskoczyć do pojedynku "w zastępstwie"?
    oczywiście chciałem powiedzieć że ok... tylko mnie przy kompie 2 dni nie było... i już po ptokach...

ale zróbmy tak jak przyjdzie zima to ty zapodaj temat... i jeśli pozwolisz to ja się przyłączę

pozdrawiam

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel777 Zobacz posta
    oczywiście chciałem powiedzieć że ok... tylko mnie przy kompie 2 dni nie było... i już po ptokach...

ale zróbmy tak jak przyjdzie zima to ty zapodaj temat... i jeśli pozwolisz to ja się przyłączę

pozdrawiam
    Oopps... nie spojrzałem na termin... Nic to. Wstawie może później to co zrobiłem tak poza konkursem do odpowiedniego działu. Czekam więc, aż się pojawią prace cobym mógł zagłosować.

Domyślnie

i jak panowie ktoś dał radę wystawić fotkę?

D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha

http://www.photoblog.pl/paul27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel777 Zobacz posta
    i jak panowie ktoś dał radę wystawić fotkę?
    potwierdzam

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Też wysłałem.
    Pozdrawiam
    Rafał

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów