ok... moja też poszła... choć przyznam że spodziewałem się że praktycznie cały miesiąc będziemy mieli czas na focenie... a tu kiepsko z zimą...
pozdrawiam
Szukaj
ok... moja też poszła... choć przyznam że spodziewałem się że praktycznie cały miesiąc będziemy mieli czas na focenie... a tu kiepsko z zimą...
pozdrawiam
D90 + SY14/2,8UMC+ N18-55 + N35/1,8 + N50/1,8 + SY85/1,4AE + N70-300VR + SB-600 + grip alpha
http://www.photoblog.pl/paul27
już 28 stycznia ...........chyba o nas zapomnieli![]()
byłem przez 7 dni w tartach teraz mam już kilka setek fajnych zimowych zdjęć -- przez cały tydzień nie miałem dostępu do komputera a tu takie zawiedzenia
- ale teraz może wyślę inną
jak jechałem miałem +12 st.C w następnym dniu w nocy miałem w -15 st.C śniegu do szaleństwa na stokach tyle ile trzeba![]()
przykład:
![]()
Kurcze coś przegapiłem? Dwa tygodnie po terminie bitwy a zdjęć ani widu ani słychu. Cholera aż takie marne?
A taka piękną zimę złapałem.
Pozdrawiam
Rafał
Przepraszam za opóźnienie, oczywiście na początku nie obyło się bez wpadki. Ja się teraz tym powinienem zajmować (od kilku dni), a zwyczajnie przeoczyłem, że nieopublikowane są zawody, które powinny być opublikowane juz dawno.
Jeszcze raz bardzo przepraszam i jak tylko zdobędę wiedzę, jak umieszczać zdjęcia na forumowym serwerze, to zrobię to... czyli mam nadzieję, że najpóźniej jutro.
Jakubs nie ma za co przepraszać, po prostu myślałem, że coś przeoczyłem. Spokojnie czekamy.
Pozdrawiam
Rafał
ja już nie wiedziałem do kogo pisać .....
dobrze ze jest już wszystko wyjaśnione ...
Skontaktuj się z nami