No szpak przecudnej urodya do tego wypchany mocno, albo napuszył się chłopak bo zmarźnięty
A powiedz mi proszę, czy on ma tu i ówdzie takie lekko zielonkawe pióra, czy znowu mnie mój głupi monitor w jajo robi?
Jak zwykle superek
gratuluję
Szukaj
No szpak przecudnej urodya do tego wypchany mocno, albo napuszył się chłopak bo zmarźnięty
A powiedz mi proszę, czy on ma tu i ówdzie takie lekko zielonkawe pióra, czy znowu mnie mój głupi monitor w jajo robi?
Jak zwykle superek
gratuluję
Pozdrawiam
Maja
Twój monitor został,chyba,zaniedbany......nieco..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
No wypraszam sobie!Czyściutki jest jak łza tylko "gupi" jakiś chyba!
Naprawdę widzę czarne wpadające w zieleń pióra na szczycie skrzydła i części piersi ptaka...?
Pozdrawiam
Maja
Ok,Ok,Ok,.......to mój,bo i świstak zawija...w tle........![]()
![]()
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
ouh, co tu pisać - żałuję że dopiero teraz zauważyłem ten wątek :P
z tego co tutaj widzę to hmm.. nie mogę się doczekać wizyty u Ciebie![]()
Nooo,teraz dałeś okaza..........fakt ,pióreczka mu się fantastycznie mienią.....jak Maja chce,to niech będzie że na zielono....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
No dokładnie! czyli jednak są zielone,....hura hura nie jestem daltonistką, a ni nie wyrzuciałam w błoto kasiory kupując swój monitor! hura
Szpaki piękne i chyba faktycznie im trochę chłodno bo wyglądają jak ja w puchowej kurtce
...a ten z nr 10 jest przy tym tak fajnie pstrokaty, że przy ujęciu z przodu dziób mu się zlewa z tą pstrokacizną
Andrzej! A Ty zwracaj honori zmień sobie monitor, skoro Twój nie pokazuje że mienią się na zielono
![]()
Pozdrawiam
Maja
Skontaktuj się z nami