Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 113

Wątek: Ptaki tomajk'a

Domyślnie

Tomek, Tobie potrzeba nikkora 200-400.
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

kolesie super ,sojka pierwsza klasa

Smile

Gratuluję Mistrzu. Jakość fotek wspaniała. Chciałbym zostać twoim uczniem. Lasów mam sporo, ptaków trochę.
    Ale jak tu focić? Krecik z TV obiecywał na dzisiaj słoneczko a tu cooo…jak zwykle szaro i ponuro
    Pozdrawiam Krzysztof

Domyślnie

Powiem tylko : O w mordę!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tomasz, mam nadzieje ze to tylko rozgrzewka przed dynamika bo teraz nie ma co komentowac jak ciagle ten sam dobry poziom trzymasz...

Domyślnie

No właśnie nudne już zrobiły się te fotki, to prawda, coś tam z dynamiką próbuję, ale przy czasach 1/125 do 1/400 nie ma co sobie głowy zawracać, za bardzo rozmyte, EHH żeby tak się troszkę pogoda poprawiła.
    Myszołowy to już zwabiłem prawie pod dom, ale teraz to kury mi przeszkadzają i jak na złość gdy tylko minuty brakowały do pięknych ujęć w ładnym świetle, to wpierniczyły się w paradę, i niestety popłoch i wśród drapieżników i nie proszonych gości.
    6. Zanim wyszło słońce z za chmur, pierwszy klient.
    już się zbierało na bitkę, nawet słoneczko zaczęło się przebijać zza chmurek, i sójka załapała się na sesję,
    7.
    Gdy właśnie wparadowały całkowicie nieświadome toczącej się uczty drapieżników kury pod dowództwem tego oto szeryfa.
    8.

I gdyby nie pierony kurczaki, to właśnie była nieźle zapowiadająca się sesja.
    Popłoch oczywiście nieprzeciętny, przyjdzie się chyba ogrodzić stołówkę dla myszołowów.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

portret myszaka jest nieprzeciętny!!! Pieknie go sfociłeś, odpowiednio miękko pokazany - tak, jak lubię Najlepszego w Nowym Roku
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

A "szeryf" to co....?....Kawał dzioba,oko srogie,pióra jak się patrzy....no kurzy orzeł całą gębą.....
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Waldi on miał być zamiast tego koguta to by był piękny portrecik, a tak co??? ROSÓŁ z kur wielu jak to kiedyś mawiali.

Tobie też wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę, i żeby gwiazdora ci się udało przekabacić.

Ps. teraz z nowej czatowni ocieplana i 2os. mam i staw i karmnik i nęcisko dla myszaków, musisz przyjechać jak będzie pogoda, dogadałem się ze skupem dziczyzny i mam podrobów jelenich ile potrzeba, czyli teraz to tylko światło, SWIATŁO i światło.

Andrzej aleś trafnie go ocenił "kurzy orzeł całą gębą" on i jest jak ten orzeł, ma coś około 80cm wysokości. normalnie rusza się jak mucha w smole, ale jak dojrzał myszaki to mu się chyba gaz zaciął.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie bede pisal o fotach bo nie ma o czym wiec Tomaszu, zycze Ci duzo zdrowia, szczescia i sukcesow oraz morza swiatla i czasu abys dzielil sie z nami jeszcze lepszymi zdjeciami w 2008 roku! [ktory u mnie juz dziala od 13 min ]

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów