Close

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 113

Wątek: Ptaki tomajk'a

Domyślnie Ptaki tomajk'a

Nadeszła chwila by założyć nowy wątek z ptasiorami, powód jest prozaiczny, w pierwszym "ptaki ala tomajk" zrobiło się już ponad 100 fotek, do tego dużo stron i ciężko było się przebić przez wszystkie, tak więc powstają Ptaki tamajk'a
    Choć wypadałoby zacząć jakimś nowym gatunkiem, to okazja jaka nadarzyła się z powodu zakupu nowego body skłania mnie do rozpoczęcia tym co zdążyłem zrobić przez jeden dzień, kolejne pewnie też jakąś rewelacją nie będą, bo przez rok to jednak już sporo narobiłem.
    Mam nadzieję, że szybkie body pozwoli mi skupić się na tym do czego mnie namawiał zawsze jeden z naszych kolegów, czyli nad dynamiką, przyznam, że teraz nie mogę narzekać na braki sprzętowe, więc zobaczymy.
    Narazie jeszcze stacyjnie, tradycyjnie
    Dzwoniec.
    1.

Sójka
    2.

Fotki popełnione w warunkach które nie pozwalały na fotografowanie aparatem D80 a przyznam, że można z nich drukować, wniosek jest prosty, NOWY SPRZĘT-NOWE MOŻLIWOŚCI
    Ciekaw jestem co będzie gdy warunki się poprawią.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Gratuluję nowego zakupu. Teraz to się bedzie działo. Nowy wątek się przyda ale przeglądanie starego tylko poprawiało nastrój. Powodzenia i pozdrawiam Adam

Domyślnie

fotografii sie ucze na ptakach sie nie znam na strone Twoja i Waldka moge patrzec,patrzec,patrzec i.......
    U mnie tylko mewy i labedzie wiec sama biel

dalej tak trzymaj bo zawsze czekam na wiecej

Pawel

Domyślnie

Tomku widać że zapowiada się kolejna fantastyczna 100

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

nr 1 - bardzo przyjemne zdjęcie

Domyślnie

bardzo ładna ta sójka, czymś ją dopaliłeś ? bo ma światełko w oku odbite?

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Eeee... nic nowego nowy sprzet, ale na szczescie stary dobry styl tomajkowy...

Domyślnie

Oba super, ale zdecydowanie pierwsze "superwowsze". Przepięknie wygląda też ostry pień na którym siedzi dzwoniec.
    Na dwójce, ta sójka złapana z przodu wygląda jakby łepek miała z obrazów Picassa

Pozdrawiam i obiecuję pilnie oglądać; dotąd odstręczały mnie olbrzymie ilości stron w poprzednim Twoim ptasim wątku do przebrnięcia i zerkałam tylko wyrywkowo - wybaczysz?
    Jesteś jedną z pierwszych osób, której to prace zachęcają mnie coraz bardziej do zakupu 70-300 VR...

Przydałby się jeszcze ktoś, kto wymyśliłby skąd wziąć na to kasę

Maja
    Pozdrawiam
    Maja

Domyślnie

No cóż, fotki rewelka. A szkiełko które? N600/4?

Domyślnie

Tomajk Ty to nawet musztardówką byś robił super zdjęcia ,wszystkie ogląda się z przyjemnoscia . Sójka ma jakis niemądry wyraz dzioba he he he .... Jak dla mnie rewelacja .
    Nikon D80
    Nikkor AF SDX 18-55 ED Nikkor 70-300 VR Sigma 18-125 Plecak Lowepro
    ... oraz dużo wolnego czasu http://darz.bor.prv.pl/ GG 4555436

Strona 1 z 12 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów