Close

Strona 21 z 30 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 295

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Ja właśnie takie "zagrywki" sklepów internetowych traktuję jako swego rodzaju amatorkę. Takie całkowite unikanie odpowiedzialności za zawartość oferty znajdującej się na ich stronie nie jest postępowaniem profesjonalnym, tylko cwaniackim. Oferta powinna obejmować to, czego są pewni, a nie to co im się wydaje.

Mam nadzieję, że jeszcze takich czasów doczekamy, że to co w ofercie na stronie jest obowiązujące.
    Słyszałem już o kilku wpadkach sklepów internetowych w USA. Tam sprzedawcy (a przynajmniej w kilku przypadkach) postępowali honorowo - brali straty na siebie w takim przypadku (np. sprzedawali notebooki za 1 dolara).
    oczywiście sie z Tobą zgadzam, ale wiesz jak to jest w życiu "punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia"-> "gracze" też pewnie maja swoje argumenty na taki stan rzeczy. Ale bądźmy dobrej myśli, zbliza się NOwy Rok,a wraz z nim może zmiany na lepsze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    "ka problem" jak to zwykli mówić Szwajcarzy, u mnie pagórków (Beskidy) pod dostatkiem (a wiem, że lubisz), więc wszystko możliwe
    Oj lubie lubie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rurek Zobacz posta
    witam
    Wiem, że jest w zestawie z MB-D10 koszyk na 8 AA, jak napisałem chcę kupić DODATKOWY koszyk
    MS-40 tez pasuje, ten od MB-40 do F6.
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    od kilku dni zamawiam w sklepach, w których jest po "starej" cenie (w tym linkowanych tutaj) i zawsze dostaję informację, że towaru nie ma i będzie po 15 stycznia...
    oczywiście w nowej cenie...
    Ja zamówiłem grip w jednym z szanowanych sklepów internetowych (dwie nagrody w 2007) dwa tygodnie temu po starej cenie. Wówczas nie było jeszcze info o błędzie ze strony Nikona. Pisałem maile z prośbą o realizację zamówienia, które trzykrotnie potwierdzali jako przyjęte i skierowane do realizacji. W tym czasie bez problemu można było kupić grip po starej cenie w kilku sklepach. Uczciwie czekałem i obecnie im nie odpuszczę. Ostatnio dzwoniłem po tym jak wcześniej nie odpowiedziano na moje maile. Dostałem zapewnienie, że w nadchodzącym tygodniu przyjdzie towar i zostanie wysłany do mnie grip. Nie ma szans bym im darował po tym jak mnie zapewniano, że zamówienie bez problemu zostanie zrealizowane.

Domyślnie

A ja ostatnio kupując sprzet foto w Stanach dziwiłem się, że wszystko jest tańsze z wyjątkiem... gripa MB-D10, teraz wszystko jasne...

Domyślnie

Pracownicy e-cyfrowe chyba czytają forum nikona,
    cena gripu wzrosła "na wszelki wypadek" od wczoraj o 100 PLN do 599,-
    http://http://www.e-cyfrowe.pl/akces...?PCID=51318_22
    pozdrawiam - Maciek

Domyślnie

heh nie było mnie kilka dni i taka sympatyczna informacja z tą ceną, sympatyczna dla mnie, bo kupiłem z body w tej superowej cenie
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    heh nie było mnie kilka dni i taka sympatyczna informacja z tą ceną, sympatyczna dla mnie, bo kupiłem z body w tej superowej cenie
    to taki świąteczny prezent od Nikon Polska

Domyślnie

Podczas składania zamówienia zadałem dodatkowe pytanie dotyczące ceny (599zł brutto), czy są pewni, że taka cena będzie i nie okaże się za kilka(kilkanaście) dni, że cena jednak będzie wyższa. Właśnie przed chwilą odebrałem telefon od Pana z e-cyfrowe. Otrzymałem zapewnienie, że cena zostanie utrzymana i została ona ustalona na podstawie ostatnich rozmów z przedstawicielami Nikona - już po zawirowaniach z cenami. Także zobaczymy - na razie nie mam podstaw, aby nie wierzyć. Mam nadzieję, że już niedługo będę ich gorąco polecał
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Podczas składania zamówienia zadałem dodatkowe pytanie dotyczące ceny (599zł brutto), czy są pewni, że taka cena będzie i nie okaże się za kilka(kilkanaście) dni, że cena jednak będzie wyższa. Właśnie przed chwilą odebrałem telefon od Pana z e-cyfrowe. Otrzymałem zapewnienie, że cena zostanie utrzymana i została ona ustalona na podstawie ostatnich rozmów z przedstawicielami Nikona - już po zawirowaniach z cenami. Także zobaczymy - na razie nie mam podstaw, aby nie wierzyć. Mam nadzieję, że już niedługo będę ich gorąco polecał
    życzę tej niskiej ceny, ale nie wierzę w jej utrzymanie...
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Strona 21 z 30 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów