i mnie sie udalo kupic taniej (taniej niz tutaj podajecie bo do ceny jaka byla poczatkowa musialem dolozyc 100) przyjedzie na nowy rokhihi
Szukaj
i mnie sie udalo kupic taniej (taniej niz tutaj podajecie bo do ceny jaka byla poczatkowa musialem dolozyc 100) przyjedzie na nowy rokhihi
Jeszcze jedno pytanie:
czy jest możliwość pracy z gripem + EL4, natomiast bez baterii w body, aby prędkość 8fps została utrzymana?
| N
wczoraj dostałem paczuszke,za jedyne 800 zł mam wiatr z głowy i juz nawet nigdzie nie sprawdzam po ile i czy są. Wrażenie pozytywne, trzyma sie za niego bardzo wygodnie,lepszy od tego do D200 tylko deko cieższy.Spust jak u wiekszości chyba miękki a wybierak pol ostrości do opanowania. Generalnie duzy plus dla tego trzymadełka.
Właśnie sprawdziłem cenę - 999, czas realizacji powyżej 10 dni (e-cyfrowe). Nie wiem czy wierzyć w spadające ceny...![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
za te niby zaosczedzone pieniadze dokupie akumulator bo 8x AA urywa ręce,może bedzie ciut lzej. AA beda do Sabinki.
Właśnie testowałem gripa w rękawiczkach - spust jest znacznie czulszy niż ten na korpusie. Pozostałe kółeczka i guziczki podobne. Całość zdecydowanie lepiej leży w dłoni i przy cięższej szklarni jest wyraźnie lepiej wyważona.
Skontaktuj się z nami