Close

Strona 23 z 30 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 295

Domyślnie

i mnie sie udalo kupic taniej (taniej niz tutaj podajecie bo do ceny jaka byla poczatkowa musialem dolozyc 100) przyjedzie na nowy rok hihi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Z fakturą i tak dalej?
    o fakturę nie pytałem więc nie mam pojęcia

Domyślnie

Jeszcze jedno pytanie:
    czy jest możliwość pracy z gripem + EL4, natomiast bez baterii w body, aby prędkość 8fps została utrzymana?
    | N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iceman Zobacz posta
    Jeszcze jedno pytanie:
    czy jest możliwość pracy z gripem + EL4, natomiast bez baterii w body, aby prędkość 8fps została utrzymana?
    możesz mieć EL4, albo 8 paluszków w gripie i będzie 8klatek.Dodatkowo mozna mieć zapas w body (w menu, ustawiasz która bateria najpierw jest zuzywana) i także masz 8kl.

Domyślnie

wczoraj dostałem paczuszke,za jedyne 800 zł mam wiatr z głowy i juz nawet nigdzie nie sprawdzam po ile i czy są. Wrażenie pozytywne, trzyma sie za niego bardzo wygodnie,lepszy od tego do D200 tylko deko cieższy.Spust jak u wiekszości chyba miękki a wybierak pol ostrości do opanowania. Generalnie duzy plus dla tego trzymadełka.

Domyślnie

Właśnie sprawdziłem cenę - 999, czas realizacji powyżej 10 dni (e-cyfrowe). Nie wiem czy wierzyć w spadające ceny...
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

za te niby zaosczedzone pieniadze dokupie akumulator bo 8x AA urywa ręce,może bedzie ciut lzej. AA beda do Sabinki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leszeg Zobacz posta
    za te niby zaosczedzone pieniadze dokupie akumulator bo 8x AA urywa ręce,może bedzie ciut lzej. AA beda do Sabinki.
    dokładnie, stosowanie 8 paluszków mija się z celem (jedynie jako żelazna rezerwa, no i są tacy co im 8kl/sek potrzeba) a koszt dodatkowego akku jest nieduzo większy-a zasilanie pewniejsze i lżejsze

Domyślnie

Właśnie testowałem gripa w rękawiczkach - spust jest znacznie czulszy niż ten na korpusie. Pozostałe kółeczka i guziczki podobne. Całość zdecydowanie lepiej leży w dłoni i przy cięższej szklarni jest wyraźnie lepiej wyważona.

Strona 23 z 30 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów