"insert" przestał działaćctrl+d zamiast
Szukaj
"insert" przestał działaćctrl+d zamiast
Pozdrawiam
D40
najgorsze jest to, że nie działają ctrl, alt i shift +/-![]()
a cos na temat samego softa? no bo instalację wszyscy mają za sobą... chyba
Udało się. W zakładce licencje mam napisane, że jest aktywacja na 3 komputerach nadal aktywna. Poprzednio miałem zainstalowany na laptopie i teraz na stacjonarnym wer. 3.7 i 4.0 Dlaczego pozwolił na 3 aktywacje, tego nie wiem. Najtrudniej było uzupełnić profil, ale dzięki za wskazówki co napisał Czornyj. Pierwsze wrażenie - czarno to widzę.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
Ja dręczyłem się już betą od pewnego czasu...
Jeśli chodzi o szybkośc konwersji to chyba nie ma sobie równych. Efekty konwersji też są dobre. Do interfejsu trzeba się przyzwyczaić i będzie OK.
Irytuje mnie brak możliwości cache'owania w jednym miejscu - chyba nie chcę nagrywac zdjęć razem z cachem (usatwienia przydadzą się).
Jeśli chodzi o "insert" (dodawanie do kolejki) to dla osoby praworęcznej nie był dobrym rozwiązaniem - z kolei brak klawisza do wykorzystania do tego celu po lewej stronie klawiatury (capslock?) i wykorzystano znaną mi kombinację CTRL+D (do przeżycia). Wolałbym więcej możliwości konfiguracyjnych, ale myślę, że użytkownicy wymuszą to z biegiem czasu...
Pozdrawiam
D40
udało mi się aktywować licencję ale program się uruchamia, i sam się wyłącza, to ma być finalna wersja?
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
Z tego co pamiętam to kod z kard SanDisk był do wersji LE.
Czy ten sam kod jest teraz do wersji 4?
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Tak, mi poszło na tym kodzie.
D200 plus graty...
Wieczorem sprobuje w takim razie zrobic upgrade do 4.
A jakie w ogole zmiany wprowadza 4 oprocz obslugi nowych korpusow i innego interfejsu?
Skontaktuj się z nami