Szukaj
JEST!
Musiałem edytować profil na stronie PhaseOne. Nie jest to proste, jeśli w czasie jego tworzenia nie poda się imienia i nazwiska, bo trzeba kliknąć w pustą, niewidzialną przestrzeń szerokości ok. 3 pikseli na lewo od napisu "logout". Po wpisaniu do profilu imienia i nazwiska się aktywował, bydlak szatański...
wystarczyło wpisać cokolwiek, ja poprzestałem na inicjałach, ale faktycznie mogłeś mieć kłopoty ze znalezieniem tej opcji...![]()
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
Czy kod od Capture NX jeśli był już raz użyty może być użyty na innym kompie?![]()
pozdrawiam Krzysiek
Czy LE mozna juz jakos uaktualnic zeby ruszył z D300 ?
Porównywalnie.
LR dziś wywaliłem bo mi się trial skończył.
Jak porównujecie jakość wyjściową C1 vs ACR/LR vs CNX?
D200 plus graty...
Co za szmelc, nie dość że nie mogę nowej wersji zarejestrować (piszemy sobie maile z supportem i nic z nich sensownego nie wynika, napisali że upgrade będzie można zrobić z wersji 3.7.7 do 4 jak będzie wersja 3.7.8, polecili ściągnąć 4 i zarejestrować, ale nie chcą mi na to pozwolić bo mam dwa różne adresy mailowe-zapomniałem poprzednio jaki podałem a że mam kilka to tak wyszło), drugi problem to taki że nie chce mi wystartować wersja trial, po prostu się wyłącza, ma ktoś też tak? Mój sprzęt to Dualcore 2.8 2GB ramu i takie tam... windows XP Home ze wszystkimi dodatkami na bieżąco (oczywiście Framework we wszystkich wersjach)
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
Udało mi się zainstalować i aktywować. Na laptoku Centrino 1.7 Sonoma i 2GB ramu biega. Tylko mnie zdenerwował, bo nie udało mi się ustawić jednego katalogu, gdzie ma C1 swój cache zapisywać. W 3.7 się udało i mi nie śmiecił po całym dysku, a tu... lipa ;/
EDIT: 21.11:
Po jakichś 10 minutach używania pierwszy crash. Klikałem sobie w krzywą i nagle "We're sorry, because C1 unexpectedly stopped". Miodzio. Chyba zostane przy 3.7.7
Ostatnio edytowane przez tml ; 20-12-2007 o 22:13 Powód: niespodzianka
- Żadnych kontaktów seksualnych
- To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
- Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.
Skontaktuj się z nami