Close

Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 261

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Usiłowałem znaleźć na stronie PhaseOne miejsce, gdzie mogę edytować profil, ale daremny to był trud.
    kliknij na swój login po zalogowaniu się, po lewej stronie od logout, wchodzisz wtedy do user options
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

JEST!

Musiałem edytować profil na stronie PhaseOne. Nie jest to proste, jeśli w czasie jego tworzenia nie poda się imienia i nazwiska, bo trzeba kliknąć w pustą, niewidzialną przestrzeń szerokości ok. 3 pikseli na lewo od napisu "logout". Po wpisaniu do profilu imienia i nazwiska się aktywował, bydlak szatański...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    ...bydlak szatański...
    Czyścisz monitor
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

wystarczyło wpisać cokolwiek, ja poprzestałem na inicjałach, ale faktycznie mogłeś mieć kłopoty ze znalezieniem tej opcji...
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Czy kod od Capture NX jeśli był już raz użyty może być użyty na innym kompie?
    pozdrawiam Krzysiek

Domyślnie

Czy LE mozna juz jakos uaktualnic zeby ruszył z D300 ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez opiekun Zobacz posta

Na T42 1,8GHz 1GB RAM chodzi akceptowalnie.

Pozdrawiam
    lepiej niz Light Room na tych samych parametrach?
    NIKON...

Domyślnie

Porównywalnie.

LR dziś wywaliłem bo mi się trial skończył.

Jak porównujecie jakość wyjściową C1 vs ACR/LR vs CNX?
    D200 plus graty...

Domyślnie

Co za szmelc, nie dość że nie mogę nowej wersji zarejestrować (piszemy sobie maile z supportem i nic z nich sensownego nie wynika, napisali że upgrade będzie można zrobić z wersji 3.7.7 do 4 jak będzie wersja 3.7.8, polecili ściągnąć 4 i zarejestrować, ale nie chcą mi na to pozwolić bo mam dwa różne adresy mailowe-zapomniałem poprzednio jaki podałem a że mam kilka to tak wyszło), drugi problem to taki że nie chce mi wystartować wersja trial, po prostu się wyłącza, ma ktoś też tak? Mój sprzęt to Dualcore 2.8 2GB ramu i takie tam... windows XP Home ze wszystkimi dodatkami na bieżąco (oczywiście Framework we wszystkich wersjach)
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

Udało mi się zainstalować i aktywować. Na laptoku Centrino 1.7 Sonoma i 2GB ramu biega. Tylko mnie zdenerwował, bo nie udało mi się ustawić jednego katalogu, gdzie ma C1 swój cache zapisywać. W 3.7 się udało i mi nie śmiecił po całym dysku, a tu... lipa ;/

EDIT: 21.11:
    Po jakichś 10 minutach używania pierwszy crash . Klikałem sobie w krzywą i nagle "We're sorry, because C1 unexpectedly stopped". Miodzio. Chyba zostane przy 3.7.7
    Ostatnio edytowane przez tml ; 20-12-2007 o 22:13 Powód: niespodzianka
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Strona 5 z 27 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów