Fajne fotkiiso 100 i z 5 lamp, każdy aparat sobie w takich warunkach poradzi,
może fuji ma swoje zalety,ale mnie nie przekonały do tego żebym go kupił,
Szukaj
Fajne fotkiiso 100 i z 5 lamp, każdy aparat sobie w takich warunkach poradzi,
może fuji ma swoje zalety,ale mnie nie przekonały do tego żebym go kupił,
to co z tym gripem do S5 pro ? ten od D200 chyba gra?
Olympus XZ-2
Jesli body w s5 jets identyczne jak w D200 to czemu nie
To czemu napisałeś "...i tylko gripa żal"? Chodziło o to, że w S3 jest zintegrowany ?
Olympus XZ-2
grip działa, tylko baterie są inne (tych od nikona nie widzi)
Dziad swoje a baba swoje - bez urazy. Mowie o istocie fotografii kolorze, przejsciach tonalnych, klimacie.
http://www.pbase.com/dudedelux/the_red_chair
Nie sadze, zeby facet fotografowal S2 i S3 z braku kasy, ale raczej widze tu swiadomy wybor.
Tak jak zapewne Twoim swiadomym wyborem jest D200, ktora przewaza nad S3/bardzo/S5/troche/ szybkoscia i tylko tym.
Nawiasem mowiac to fotografik musi sobie poradzic w takich warunkach a nie aparat.
Zestawienie testowe z "FOTO MAGAZIN", Juli 2007: ...w kateforii jakość obrazu: S5Pro-72%, D200-78%... Podobnie "rewelacyjnie" na tle konkurencji wypadł w wielu innych magazynach jak, np.: w "CHASSEUR D'IMAGES". Pewnie będziesz zaraz tworzył spiskową teorię powstania świata...
ps. ...tak świadomy wybór "jednego na stu"...
Ostatnio edytowane przez jjj ; 16-11-2007 o 12:18
swietny aparat w rekach kiepskiego fotografa to nadal tylko swietny aparat, a co ze zdjéciami?
d200, d300, s3pro, s5pro to tylko fajne puchy, ale nie dajá pomyslu na zdjécie, mase jest fot na tym forum robionych super puchami i co z tego ? kiepskie, nudne zdjécia, bez polotu i pomyslu, a wiele osob jak stig czy sailor robi swietne zdjécia d200 (o sobie nie wspomne bo jestem skromny) i jakos nikt z nich nie narzeka.
Skontaktuj się z nami