Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Paris Mon Amour

Domyślnie Paris Mon Amour

Zapraszam na kilka klatek z 'domu fotografii', mam nadzieje ze przypadna do gustu.
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

pebees
    Gość

Domyślnie

Fajne zdjęcia, po prostu mi się podobają. Jedynkę wyprostować wypada.

Domyślnie

Paris mon amour ? Gdzie ,bo nie widze ?
    Jestem na NIE , seria mi sie nie podoba pod tym tytulem, wieksze wrazenie by na mnie zrobila w dziale fotografia albumowa pt. wspomnienie z wakacji.
    Zdjecia do mnie nie przemawiaja ,za malo milosci w milosci i Paryza w Paryzu.

Domyślnie

niestety malo kultowego miasta ,a zbyt duzo turystyki takiej o niczym moze nastepnym razem ? pozdrawiam

Domyślnie

Niektóre fotki same w sobie są ok, ale jako reportaż pod takim tytułem - raczej klapa. Wbrew pozorom mon amour nawet w Paryzu, to trudny projekt, wymagający czasu no i pomysłu (ów)
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Dziekuje wszystkim odwiedzajacym.

Tytul postu inspirowany ksiazka pod tym samym tytulem, ktora wcale o milosci w Paryzu nie jest (INFO TUTAJ),
    a traktuje tylko i wylacznie o fotografii ulicznej (nie reportazu!), i niesie ze soba inngo typu przeslanie dotyczace tegoz miasta.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Bardzo fajne fotki, nie wiem czego chcieli krytykanci... Może ładnych widoczków dla japońskich turystów
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rothar Zobacz posta
    Tytul postu inspirowany ksiazka pod tym samym tytulem, ktora wcale o milosci w Paryzu nie jest (INFO TUTAJ),
    a traktuje tylko i wylacznie o fotografii ulicznej (nie reportazu!), i niesie ze soba inngo typu przeslanie dotyczace tegoz miasta.

Pozdrawiam.
    Polecam w takim razie prace Roberta Doisneau... nie ukrywam, że mój ulubiony fotograf.... również pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mikkay Zobacz posta
    Polecam w takim razie prace Roberta Doisneau... nie ukrywam, że mój ulubiony fotograf.... również pozdrawiam.
    BRAWO tak tak ,tez polecam Doisneau ,tydzien temu dostalem na urodziny od zony kolejny jego album, to juz piaty.

Jest na czym oko zawiesic oj jest.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Bardzo fajne fotki, nie wiem czego chcieli krytykanci... Może ładnych widoczków dla japońskich turystów
    Nie ,wcale nie widoczkow dla japonskich turystow ,ale pod takim tytulem myslalem ,ze znajde romantyczne zdjecia ,a tu co widze fragment parku na Concorde,roboty na chodniku,spiacych ludzi,turystow przy mapie jezeli to jest romantyczne to ja bardzo prapraszm.
    Zdjecie nr.3 wystarczylo pojsc okolo 150m w lewo i mamy juz piekna rzezbe zakochanej pary.

Jak napisalem juz wczesniej zdjecia fajne ,ale pod takim tytulam nie przmawiaja do mnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów