Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Paris Mon Amour

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Paris Mon Amour

Zapraszam na kilka klatek z 'domu fotografii', mam nadzieje ze przypadna do gustu.
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

pebees
    Gość

Domyślnie

Fajne zdjęcia, po prostu mi się podobają. Jedynkę wyprostować wypada.

Domyślnie

Paris mon amour ? Gdzie ,bo nie widze ?
    Jestem na NIE , seria mi sie nie podoba pod tym tytulem, wieksze wrazenie by na mnie zrobila w dziale fotografia albumowa pt. wspomnienie z wakacji.
    Zdjecia do mnie nie przemawiaja ,za malo milosci w milosci i Paryza w Paryzu.

Domyślnie

niestety malo kultowego miasta ,a zbyt duzo turystyki takiej o niczym moze nastepnym razem ? pozdrawiam

Domyślnie

Niektóre fotki same w sobie są ok, ale jako reportaż pod takim tytułem - raczej klapa. Wbrew pozorom mon amour nawet w Paryzu, to trudny projekt, wymagający czasu no i pomysłu (ów)
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Dziekuje wszystkim odwiedzajacym.

Tytul postu inspirowany ksiazka pod tym samym tytulem, ktora wcale o milosci w Paryzu nie jest (INFO TUTAJ),
    a traktuje tylko i wylacznie o fotografii ulicznej (nie reportazu!), i niesie ze soba inngo typu przeslanie dotyczace tegoz miasta.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Bardzo fajne fotki, nie wiem czego chcieli krytykanci... Może ładnych widoczków dla japońskich turystów
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rothar Zobacz posta
    Tytul postu inspirowany ksiazka pod tym samym tytulem, ktora wcale o milosci w Paryzu nie jest (INFO TUTAJ),
    a traktuje tylko i wylacznie o fotografii ulicznej (nie reportazu!), i niesie ze soba inngo typu przeslanie dotyczace tegoz miasta.

Pozdrawiam.
    Polecam w takim razie prace Roberta Doisneau... nie ukrywam, że mój ulubiony fotograf.... również pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów