Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Paris Mon Amour

Domyślnie

Choc ten typ fotografii jest mi obcy to subiektywnie wole zdjecie numer 3 jakie zaprezentowal Rothar, ok - pomnik moze i fajny, pewnie nawet romantyczny tylko znajac zycie to zdjec tego pomnika jest setki/tysiace byc moze nawet w takim samym ujeciu jak na zdjeciu Malakoffa a zdjecie Rothara jest jedyne...i widac,ze ktos kombinowal by zrobic ciekawe/inne zdjecie...a poza tym to osobiscie oceniam znaczy ogladam zdjecia tytul ma dla mnie drugoplanowe znaczenie to samo slowo moze miec dla innych osob inny wydzwiek/skojarzania..acha zdjecia mi sie podobaja
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Choc ten typ fotografii jest mi obcy to subiektywnie wole zdjecie numer 3 jakie zaprezentowal Rothar, ok - pomnik moze i fajny, pewnie nawet romantyczny tylko znajac zycie to zdjec tego pomnika jest setki/tysiace byc moze nawet w takim samym ujeciu jak na zdjeciu Malakoffa a zdjecie Rothara jest jedyne...i widac,ze ktos kombinowal by zrobic ciekawe/inne zdjecie...a poza tym to osobiscie oceniam znaczy ogladam zdjecia tytul ma dla mnie drugoplanowe znaczenie to samo slowo moze miec dla innych osob inny wydzwiek/skojarzania..acha zdjecia mi sie podobaja
    Tak zgodze sie ,ze ta rzezba moze miec setki albo tysiace zdjec ,ale daje obciac lape ,ze nie ma dwoch takich samych.
    Kazde zdjecie jest jedyne nie tylko Rothara.Paryz jest pelen romantycznych miejsc, ta rzezba to tylko taki maly sladzik ,chcialem tylko pokazac, ze romantyczne miejsce bylo tuz tuz.

Aaaaa i jeszcze male sprostowanie cyt. "jak na zdjeciu Malakoffa" NIe Malakoffa tylko MALAKOFF i to nie Malakoff zrobil zdjecie tylko VANVE

wojteh
    Gość

Domyślnie

8 - swietna - takie uwielbiam ....

Domyślnie

Milosc do Paryza troche trudno znalezc, chociaz na n°1 atmosfera paryska jest.

pozdrowienia.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

3 bardzo dobra troche w stylu bressona. Co do reszty nic ciekawego.

Wink

Kazdy fotograf jest uzytkownikiem aparatu fotograficznego, ale nie kazdy uzytkownik aparatu fotograficznego jest fotografem (oczywiscie mowa o fotografii artystycznej). Roznica w tym ze fotografia tego pierwszego nie konczy sie na plaszczyznie zdjecia. Jesli chcialbym fotografowac statuly zakochanych pewnie bym to robil, ale nie widze w tym sensu. Fakt, moja fotografia zaczyna sie od Atget'a, a konczy sie gdzies na Winogrand'zie i Meyetowitz'u, a definicja tego czego szukam w fotografii jest HC-Bresson'ski 'decisive moment'. Na innego typu zdjecia nie patrze, bo ich nie rozumie. Pytacie o powod... niewiem.

Dziekuje raz jeszcze za odwiedziny i komentarze,
    pozdrawiam.

ps. zapraszam do postu 'Berlin Mon Amour'

Domyślnie

Mi się fotki bardzo podobają.
    Konwersja do B&W nadała im fajnego klimatu.

Przypominają mi się zdjęcia Cartera-Bressona

Jestem jak najbardziej na TAK

Domyślnie

Podoba się 8 - za konwersję do B&W, ale szkoda głowy pana co wchodzi w kadr
    9 - takiej wieży na pewno nie zapomnę - orginalne spojrzenie
    Bartek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów