Szukaj
Fajne zdjęcia, po prostu mi się podobają. Jedynkę wyprostować wypada.
Paris mon amour ? Gdzie ,bo nie widze ?
Jestem na NIE , seria mi sie nie podoba pod tym tytulem, wieksze wrazenie by na mnie zrobila w dziale fotografia albumowa pt. wspomnienie z wakacji.
Zdjecia do mnie nie przemawiaja ,za malo milosci w milosci i Paryza w Paryzu.
niestety malo kultowego miasta ,a zbyt duzo turystyki takiej o niczymmoze nastepnym razem ?
pozdrawiam
Niektóre fotki same w sobie są ok, ale jako reportaż pod takim tytułem - raczej klapa. Wbrew pozorom mon amour nawet w Paryzu, to trudny projekt, wymagający czasu no i pomysłu (ów)
I'm not always right, but I'm never wrong...
Dziekuje wszystkim odwiedzajacym.
Tytul postu inspirowany ksiazka pod tym samym tytulem, ktora wcale o milosci w Paryzu nie jest (INFO TUTAJ),
a traktuje tylko i wylacznie o fotografii ulicznej (nie reportazu!), i niesie ze soba inngo typu przeslanie dotyczace tegoz miasta.
Pozdrawiam.
Bardzo fajne fotki, nie wiem czego chcieli krytykanci... Może ładnych widoczków dla japońskich turystów
Nie ,wcale nie widoczkow dla japonskich turystow ,ale pod takim tytulem myslalem ,ze znajde romantyczne zdjecia ,a tu co widze fragment parku na Concorde,roboty na chodniku,spiacych ludzi,turystow przy mapie jezeli to jest romantyczne to ja bardzo prapraszm.
Zdjecie nr.3 wystarczylo pojsc okolo 150m w lewo i mamy juz piekna rzezbe zakochanej pary.
Jak napisalem juz wczesniej zdjecia fajne ,ale pod takim tytulam nie przmawiaja do mnie.
Skontaktuj się z nami