Close

Strona 4 z 371 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 3702

Domyślnie

aaaaaaaaaaaaa, nienawidze takich rozterek, ale wizja imaca 20'' w aluminiowej obudowie + eizo o takiej samej wielkosci ekranu to cudny warsztat, no nie wliczajác wacoma i nikona, mozna pracowac i pracowac, jestem prawie przekonany, tylko znow pojdzie kupa sosu

Domyślnie

ale jaki masz rozterki?
    chyba czy uzywac windy na macu parallelsem czy boot campem! taka rozterke rozumiem, ale inna ....jaka???
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    24" w imaczu TN to raczej nie jest - stawiałbym na H-IPS A-TW. Na żywo wygląda zaskakująco dobrze, a ponoć profiluje się jeszcze lepiej. Natomiast z glossem to kajdaniarze po prostu dali do pieca!
    Mówiąc szczerze nie wiem jak to, wnikając w szczegóły tych matryc, jest. Po prostu mam co mam i resztę śledzę pobieżnie. W szczegóły wnikam gdy mi to potrzebne. A glossy mi się cholernie nie podoba. Pfuj...

Domyślnie

glossy to straszny mit
    radze popracowac kilka dni by miec rzeczywista opinie a nie powielac mity

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samek Zobacz posta
    Mówiąc szczerze nie wiem jak to, wnikając w szczegóły tych matryc, jest. Po prostu mam co mam i resztę śledzę pobieżnie. W szczegóły wnikam gdy mi to potrzebne. A glossy mi się cholernie nie podoba. Pfuj...
    Ostatnio pod wpływem impulsu chwili o mało nie kupiłem sobie starego imaca 24" (były w promocji, tylko na szczęście sprzedawca w iSpocie nie chciał mi dać rabatu), ale tamten miał matrycę normalną. Tego z błyszczącą nie kupiłbym na pewno.

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    glossy to straszny mit
    radze popracowac kilka dni by miec rzeczywista opinie a nie powielac mity
    tak tak, gloss to mit, a w MacBookach są najlepsze wyświetlacze na świecie Srały muchy - będzie wiosna...
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 06-11-2007 o 16:23

Domyślnie

Olo po prostu lubi pracować na swoim glossiku mając za plecami okno Cuuuuudownie to wygląda - szlag by mnie trafił. Ale jeśli mu to pasuje to przecież jest OK - nie?

Domyślnie

nie wiem czy najlepsze na swiecie, czy nie, nie znam sie, nie jestem specem.
    gadanie ze na glossy nie da sie robic, ze jest fuj czy jakos tam itd jest taka sama przesada jak gadanie ze pecetem sie nie da pracowac.

najczesciej o glossy wypowiadaja sie ci, ktorzy na nich nie pracuja, ale to przeciez standard - o macach tez najczesciej gadaja ci, ktorzy ich nie uzywaja.

zreszta idac jeszcze dalej krytykujemy canony ktorych nie mamy...

dalej sie nie posune

pozdro
    olo

jasiek

ja po prostu do wielu spraw nie przywiazuje wagi bo mi szkoda czasu!

Domyślnie

tak patrze i widze ze kolega ikonay cos sie nie odezwal...
    chyba mu moja propozycja nie spasowala((

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    nie wiem czy najlepsze na swiecie, czy nie, nie znam sie, nie jestem specem.
    gadanie ze na glossy nie da sie robic, ze jest fuj czy jakos tam itd jest taka sama przesada jak gadanie ze pecetem sie nie da pracowac.

najczesciej o glossy wypowiadaja sie ci, ktorzy na nich nie pracuja, ale to przeciez standard - o macach tez najczesciej gadaja ci, ktorzy ich nie uzywaja.

zreszta idac jeszcze dalej krytykujemy canony ktorych nie mamy...

dalej sie nie posune

pozdro
    olo

jasiek

ja po prostu do wielu spraw nie przywiazuje wagi bo mi szkoda czasu!
    Zdarzało mi się pracować i na jabłkach i z przyjemnością na jabłkach bym pracował, tylko jestem za chytry. Że da się pracować na glossie i na Macbooku też wiem, czasem muszę pracować na laptoku z glossem i się da. Pracowałem też w życiu na laptoku bez glossa - za to z wyświetlaczem TN na którym praktycznie nic nie było widać, na laptoku z czarno-białym wyświetlaczem (nb. był to PowerBook) i na 14 calowym monitorze CRT pracującym w trybie 1024x768interlaced / 256 kolorów.

W niczym nie zmienia to jednak faktu, że matryca gloss mnie drażni

Domyślnie

No to po ptokach - jaki gloss jest każdy wie.
    A foty wypuszczone z glossa Ola wyglądają bardzo dobrze.
    I o to chodzi.

Strona 4 z 371 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów