Close

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 139

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Ja chcę mysz wyeliminować, ręka mnie od niej boli. Między innymi dlatego pytam o tablet
    Ja nie jestem przekonany czy tablet zastąpi w każdym zastosowaniu myszkę (być może dlatego, że od wielu lat używam dużego tabletu), ale to zapewne tak jak napisali koledzy zależy od indywidualnych cech i aplikacji z których się korzysta.
    Ja w pewnym momencie przesiadłem się z myszki na trackballa - nie jest to rozwiązanie idealne, ale odczułem znaczną poprawę. Na początku były kłopoty z precyzją itp., ale dziś, po chyba dwóch latach, nie tęsknię za myszką (oczywiście grać w strzelanki tym się raczej nie da).
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Ja chcę mysz wyeliminować, ręka mnie od niej boli. Między innymi dlatego pytam o tablet
    Jest to całkowicie realne. Choć ręka nie boli cię od myszki, tylko od złej techniki

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Choć ręka nie boli cię od myszki, tylko od złej techniki
    Hehe, jak rozumiem, z własnego doświadczenia mówisz? :P

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hicks Zobacz posta
    To moze kupsobie podkladke z "cyckiem" silikonowym, sprawdzone pomaga.
    Sprawdziłem, nie pomaga

Domyślnie

Vobis mial niedawno promocję na Volito2 (160zł)- musisz sprawdzić czy jesszcze jest dla porównania bamboo to koszt kolo 400zl
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Hehe, jak rozumiem, z własnego doświadczenia mówisz? :P
    Musisz pracować tak, by nadgarstek i ramię leżały nieruchomo na stole. Mysz poruszasz tylko palcami, możliwie oszczędnymi ruchami. Nie ma bata, od tego ręka nie zaboli.

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Musisz pracować tak, by nadgarstek i ramię leżały nieruchomo na stole. Mysz poruszasz tylko palcami, możliwie oszczędnymi ruchami. Nie ma bata, od tego ręka nie zaboli.
    Taaaa... dobrze o tym wiem, i tak staram się pracować. Stosowałem i stosuję jeszcze kilka innych 'patentów', niestety jednak cechy osobnicze mojego organizmu mówią, że po 20 latach dość już tych myszy Ech, komputery to zło :>

Domyślnie

Jeśli to nie problem sugeruję podpięcie tematu. Wydaje mi się, że większość niejasności co do tabletów została tutaj wyjaśniona i może się to przydać pod ręką... Ten temat powraca jak bumerang

Pebees napisz na czym stanęło i opisz wrażenia po zakupie
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

pebees
    Gość

Domyślnie

Burner stanęło chyba na Volito2. Przyglądam się jeszcze tym dużym pentagramom, jednak opinie o nich są co najmniej zniechęcające. Nic nie mogę znaleźć na temat aiptek (mają to w komputroniku i na alledrogo). Jak coś kupię, to napiszę

Domyślnie

Jak nie masz dużo kasy to kup Volito, daje rade, serio.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 4 z 14 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów