Szukaj
Pancerny Kret (choc troche z "twarzy" rotweilera przypomina) ma poprawnie 4 palce i w domysle niewidoczny kciuk.
A ten czarny, pierwszy kret ma 5 palcow i niewidoczny kciuk - mutacja![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Czarny prawą tylną stopę stracił pewnie przez tego łańcucha. I nie ma bieżnika.
Potrafi zrobić różowe żaby?![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Albo RóżoKreciorożca
albo...
Różokreciożaborożec
![]()
Ewidentnie potrzebny jest nowy dział lub co najmniej wspólny temat do dzielenia się takimi grafikami. Proponuję rozpocząć dyskusję nad kwestiami formalnymi
Poważniej, to oczywiście potencjał komercyjny jest, zwłaszcza do tzw. szerszej publiczności. Grafiki wywołują zwykle efekt WOW! na parę sekund, nikt się nie wgłębia w detale, błędy, bezsensy lub pustkę bijącą z obrazka. Idealny pomysł dla współczesnego odbiorcy reklamy, więcej, szybciej, taniej, efekciarsko.
To często jest poziom malarzy renesansowychWystarczy się przejść po naszych kościołach i popatrzeć na twarze i ciała tych wszystkich cherubinków, dzieciątek, psów i innych zwierząt. Często są niepokojąco podobne do tych wygenerowanych przez AI. Może tym ją karmiono? Nie zmienia to faktu, że po zabawie z kilkoma programami do generowania tego typu grafik sam się zastanawiam ile w tym AI jest I, bo jak się patrzy na efekty (współ)działania to najbardziej rażą takie właśnie niby proste błędy jak z niczego nie wynikające pomyłki w rozkładzie GO, np. na grafice z krecikiem na rowerze, albo niedociągnięcia w uzębieniu jak na portrecie MsrtG. Wiem, że to są błędy do naprawienia/skorygowania w przyszłości, lub nawet w dalszym procesie doprecyzowywania promptów, ale póki co skłania mnie to do refleksji, że ta AI jest taka jakaś mało rozgarnięta. Lub bardziej niepokojąca myśl, że jest zupełnie inna od naszej.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 29-06-2023 o 21:09
Jest też opcja, że jest bardzo inteligentna, ale udaje...![]()
Skontaktuj się z nami