Close

Strona 39 z 39 PierwszyPierwszy ... 29373839
Pokaż wyniki od 381 do 383 z 383

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poste Zobacz posta
    O programach antyplagiatowych słyszałem, nie wiązałem ich z AI. Dla mnie to trochę różne rzeczy. Sądziłem że piszesz o sprawdzaniu jakichś drobniejszych prac w AI typu ChatGPT.
    Problem nie problem polega na tym, że jak ktoś jest promotorem, recenzentem to jest dość biegły w swojej dziedzinie i zna literaturę przedmiotu.
    Jak są przesłanki do sprawdzenia to sprawdza, żeby nie było potem wstydu z użyciem JSA. Kiedyś wystarczyło wpisać większą frazę w googla i on wypluwał linki z dużą zawartością podobieństw.
    Różnica między AI a przeglądarką polega na tym, że Ai wertuje również strony w językach obcych. Był student który czerpał z zasobów uczelni Holenderskiej.
    Problem recenzenta czy promotora, polega na zweryfikowaniu granicy między cytatem a plagiatem.
    Jak to mówił Górski z Kabaretu Moralnego
    „To nie jest plagiat, to jest cytat. A cytat to jest plagiat, tyle że z cudzysłowem”
    Była kiedyś ikoniczna praca na uniwersytecie, odnosząca się do biblij, połowa to cytaty, system antyplagiatowy włączył alert najwyższego stopnia.
    Ostatnio edytowane przez Mamrot ; 21-05-2026 o 09:09
    Camera Obscura, DX, FX, XXX

Domyślnie

aż mi się przypomniał Disco Polo Lyrics Generator, czy jakoś tak. Gdzieś z okolic przełomu wieków, wybierało się układ rymów, długość strofy i wio. Teksty o miłości, zrymowane i bez żadnego sensu - wszystko pasowało

Domyślnie

@Wind Mill
    Oryginały, odkąd ~15 lat temu natrafiłem na koszmarne tłumaczenie jednej z książek Harlana Cobena to przerzuciłem się całkowicie na angielski.
    This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!

Strona 39 z 39 PierwszyPierwszy ... 29373839