Szukaj
Przykra sprawa. Trochę siaraNiemniej zamiast kopać z zawiści po kostkach warto takie inicjatywy wspierać. Oczywiście bardziej dopracowane
I najważniejsze, że zdjęcia wykonano nikonami. Oczywiście autor tekstu nie wie, czy zapłacono autorom zdjęć wykorzystanych w kampanii ale przekaz raczej negatywny. Tanie szukanie sensacji i dziury w całym.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Tak, próbowałem z leonardo. Trzeba dużo się opisać, a i tak słabo mi wychodziłoWnętrza robi zbyt ciemne. Zauważyłem, że generuje on sporo błędów. Zwróć uwagę na obraz z kwiatami nad sofą.
Dla mnie ciekawsze jest PS (beta), bo można swoje fotki fajnie przerabiać. AI działa tu naprawdę fenomenalnie. Fotka słabej jakości, bo z jakiegoś telefonu, ale nie to jest tutaj istotne. Żółw został wstawiony przez AI idealnie.
![]()
Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10
Dla mnie to wszystko to zwykła grafika. W Adobe Illustratorze też takie rzeczy się malowało i nie była potrzebna AI. Na pewno nie zabije to zwykłej fotografii wykorzystywanej jako narzędzie do rejestracji wrażeń z podróży lub domowych uroczystości. Aczkolwiek fotografowie mody czy reklamowi mogą czuć się zagrożeni jeśli nie zmienią warsztatu pracy.
Przyszło mi dziś zaproszonko, więc też się zaczynam leonardo.ai bawić. Ale... Graficy jeszcze dłuugo się nie będą musieć bać o pracę, jeśli to będzie tak masakrować. xD
Popatrzcie na pysk i łapy. A raczej łapę, lewą. Bo prawą diabli wzięli. xD No i miał mieć białe futro. xD
Za to nieźle tło i sam płaszcz wyszedł.
Ostatnio edytowane przez OjTam ; 28-06-2023 o 19:08
Bo to hybryda - lewa jest noga a prawa jest łapa.
"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."
http://commons.wikimedia.org/wiki/Windmill
Pstrykoaparat + obiektywy + okulary korekcyjne -10.5 dioptrii.
"Don Kichote to zły człowiek był..."
Skontaktuj się z nami