Close

Strona 198 z 272 PierwszyPierwszy ... 98148188196197198199200208248 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 971 do 1 980 z 2712

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Pytanie prawie w stylu "wypatrzyłem forda, czerwony, co sądzicie" ?
    Może daj linka ?
    Ha

Kopiowałem go ale nie wkleiłem pisanie na telefonie ehh

https://www.videotesty.pl/recenzja/2...cell-55sm8600/

Wysłane z mojego Samsunga przy użyciu Tapatalka.
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

zastanawiam się czy jest sens zamiast telewizora kupować monitor/wyświetlacz, bo nie oglądam telewizji, tunerów tv kablowej, satelitarnej czy naziemnej nie potrzebują, a jedyne co podłączam to laptopa przez hdmi, dźwięk przez wyjście jack czy cyfrowo na wzmacniacz i kolumny
    a zależałoby mi na tym by na ścianie powiesić jak najcieńszą ramkę, niech to ma te 40+ czy 50 cali ale od ściany niech odstaje minimalnie
    da się tak? ma to sens? co uważacie? no i jak z jakością obrazu w takim przypadku, bo nie wiem czy mogę monitor 24 cale co mam w pracy porównywać
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

ksh
    Gość

Domyślnie

Projektor laser obecnie nawet przy dośc słabym zaciemnieniu daje świetne parametry obrazu ale nadal wymaga to jednak zaciemniania, plus że masz ekran przy suficie i możesz wyciągać na ścianie, ewentualnie zrobić odpowiednią farbą ramkę na ścianie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    Ha

Kopiowałem go ale nie wkleiłem pisanie na telefonie ehh

https://www.videotesty.pl/recenzja/2...cell-55sm8600/.
    Tu nieco bardziej krytyczny test: klik, ale sądzę, jak to się mówi, "będzie pan zadowolony".
    Nie należy się tylko spodziewać głębokiej czerni, ale za to kąty widzenia będą dobre (matryca IPS).

ksh
    Gość

Domyślnie

Ja bym się tak tej głębokiej czerni nie trzymał uparcie.

Domyślnie

ja mam problem TV z głowy, mój stary przestał odbierać TV narodową
    co do głośników, nasz realizator dźwięku (wyczulony słuch i awersja do słuchawek) używa w domu monitorów studyjnych wpiętych w jakiś mikser, do którego podłączył, wieżę, tv, komputer, dvd i przystawkę do wi-fi, chyba wie co robi
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 18-06-2020 o 16:49 Powód: pis.
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Projektor laser obecnie nawet przy dośc słabym zaciemnieniu daje świetne parametry obrazu ale nadal wymaga to jednak zaciemniania, plus że masz ekran przy suficie i możesz wyciągać na ścianie, ewentualnie zrobić odpowiednią farbą ramkę na ścianie.
    wolę ekran powiesić na ścianie i już
    opcja projektora odpada

ktoś inny ma pomysł czy to ma sens to o co pytam?
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

ksh
    Gość

Domyślnie

Ale pytasz o co dokładnie, czyżby mnie ominęło coś i są jakieś "wyświetlacze" ?
    Obecne TV są strasznie cieniutkie, philips ma ciekawie zrobione te ambient modele bez stopki i na ścianie to praktycznie jak obrazek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    ja mam problem TV z głowy, mój stary przestał odbierać TV narodową
    co do głośników, nasz realizator dźwięku (wyczulony słuch i awersja do słuchawek) używa w domu monitorów studyjnych wpiętych w jakiś mikser, do którego podłączył, wieżę, tv, komputer, dvd i przystawkę do wi-fi, chyba wie co robi
    Owszem- nudzi się.

- - - - kolejny post - - - - - -

Ale pytasz o co dokładnie, czyżby mnie ominęło coś i są jakieś "wyświetlacze" ?
    Obecne TV są strasznie cieniutkie, philips ma ciekawie zrobione te ambient modele bez stopki i na ścianie to praktycznie jak obrazek.
    Strasznie cieniutkie? Sprawdź sobie głębokość i dolicz jakikolwiek uchwyt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    ......a zależałoby mi na tym by na ścianie powiesić jak najcieńszą ramkę, niech to ma te 40+ czy 50 cali ale od ściany niech odstaje minimalnie
    da się tak? ......
    moze takie cos?
    https://www.samsung.com/de/tvs/the-frame/design/

Strona 198 z 272 PierwszyPierwszy ... 98148188196197198199200208248 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów