Są takie, które nie odstają w ogóle i są ultra cienkie - niektóre OLEDy LG.
lg oled.jpg
lg oled 2.jpg
Szukaj
Są takie, które nie odstają w ogóle i są ultra cienkie - niektóre OLEDy LG.
lg oled.jpg
lg oled 2.jpg
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
ok, ciekawe propozycje, czyli lepiej iść w "pełnoprawny" tv ale cienki, gdzie cały sprzęt elektroniczny jest umieszczony w osobnej obudowie
a przynajmniej się nie ograniczać, bo myślałem że cienki monitor zawieszony na ścianie, będzie lepszą opcją
dzięki, nie znałem takich rozwiązań
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
@koesh, powiedziałbyś też tak przykładowo o Sony KD-55XG9505 (7 cm cienkości czy może grubości ?). Chyba, że to przestarzały model bo z 2019 roku (czyli nie taki "obecny')
7cm to jest standard.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 20-06-2020 o 20:56
Ale przecież nie całego TV tylko miejsca zazwyczaj na dole gdzie 7cm to standard, co z tego że większość ma np 1cm jeśli na dole już nie, wszystko cieńsze to slim, 4cm to już ultra slim, zerknij na modele producentów i jakieś zestawienia.
@koesh, owszem można powiedzieć całego TV (czy ok. 80% powierzchni) przykładowe modele Sony KD-55XG9505 (2019r), Sony KD-55XF9005 (2018r). Spójrz na zdjęcia, przykładowo tu: klik
Nie, żeby mi to jakoś przeszkadzało te 7cm grobości, tylko zwracam uwagę, że nie wszystkie współczesne TV są "strasznie cieniutkie" jak napisałeś.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21-06-2020 o 10:07
Kupując kilka lat temu tv odniosłem wrażenie, że modele odrobinę grubsze (lepiej powiedzieć jednakowej grubości na całej powierzchni) mają lepsze podświetlenie matrycy.
Sorry, nie mam TV od prawie 20 lat. Jak w praktyce wygląda oglądanie filmów z dysku/kartySD na TV? Wsadza się i leci, czy trzeba ratować się kompem?
Skontaktuj się z nami