Close

Strona 15 z 83 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 830

Wątek: Sample D3 ;)

sv
    Gość

Domyślnie

Myślę, że d3 został "zrobiony" pod fotografów ślubnych (jest ich w końcu znacznie więcej niż reporterów). Jeżeli to co nikon zapowiada okaże się prawdą (jakość zdjęć), to będzie to znakomite body do fotografii ślubnej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    Myślę, że d3 został "zrobiony" pod fotografów ślubnych (jest ich w końcu znacznie więcej niż reporterów). Jeżeli to co nikon zapowiada okaże się prawdą (jakość zdjęć), to będzie to znakomite body do fotografii ślubnej.
    No fakt do tego typu zdjęć to wymarzone body. Pod warunkiem oczywiście, że jakość obrazu będzie idealna. W co nie wątpię ale póki co mamy tylko papier.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    eee - skad taka statystyka? tak na moje oko przecietnie sluby sa na weekendach i sa obstawiane przez jednego foto. natomiast codziennie i wszedzie dzieje sie sporo rzeczy obstawianych przez nawet kilkunastu reporterow...
    no chyba, ze rzeczywiscie jest jakas statystyka, ktora mowi ze slubnych jest wiecej, bo body rzeczywiscie skrojone na miare

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No fakt do tego typu zdjęć to wymarzone body. Pod warunkiem oczywiście, że jakość obrazu będzie idealna. W co nie wątpię ale póki co mamy tylko papier.
    jak nie będzie idealna, to zawsze zostaje 5d i 1d mk III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukowy dziad Zobacz posta
    eee - skad taka statystyka? tak na moje oko przecietnie sluby sa na weekendach i sa obstawiane przez jednego foto. natomiast codziennie i wszedzie dzieje sie sporo rzeczy obstawianych przez nawet kilkunastu reporterow...
    bierzesz pod uwagę Warszawę i duże miasta. Bo na wsi i w małych miasteczkach nie dzieje sie nic. A śluby tam są. Obstawiane przez niekoniecznie wiejskich fotografów z kompaktami. Często ci fotografowie mają całkiem wypasiony sprzęt (bo nie maja wiele konkurencji).
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    bierzesz pod uwagę Warszawę i duże miasta. Bo na wsi i w małych miasteczkach nie dzieje sie nic. A śluby tam są. Obstawiane przez niekoniecznie wiejskich fotografów z kompaktami. Często ci fotografowie mają całkiem wypasiony sprzęt (bo nie maja wiele konkurencji).
    po prawdzie wcale nie bralem pod uwage wawy i duzych miast tylko, ale sobie i tak cos uswiadomilem. co z tego, ze jest 10 imprez, na ktorych jest po 10 fotografow, jak przewaznie to sa ci sami fotografowie? tak wiec ok - uwazam za prawdopodobne, ze fotografow slubnych jest wiecej niz reporterow

sv
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Raczej nie mówimy o Polsce, bo tutaj to fotografów ślubnych, których stać na taki sprzęt jest pewnie tylko setka W "zachodnim" świecie sprawa wygląda zupełnie inaczej, a jeden czy dwa śluby załatwiają sprawę zakupu d3.

Domyślnie

bez komentarza..
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

no cóż Czornyj... bedziesz musiał zmienić opis ze stopki
    NIKON 007

Strona 15 z 83 PierwszyPierwszy ... 513141516172565 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów