Myślę, że d3 został "zrobiony" pod fotografów ślubnych (jest ich w końcu znacznie więcej niż reporterów). Jeżeli to co nikon zapowiada okaże się prawdą (jakość zdjęć), to będzie to znakomite body do fotografii ślubnej.
Szukaj
Myślę, że d3 został "zrobiony" pod fotografów ślubnych (jest ich w końcu znacznie więcej niż reporterów). Jeżeli to co nikon zapowiada okaże się prawdą (jakość zdjęć), to będzie to znakomite body do fotografii ślubnej.
eee - skad taka statystyka?tak na moje oko przecietnie sluby sa na weekendach i sa obstawiane przez jednego foto. natomiast codziennie i wszedzie dzieje sie sporo rzeczy obstawianych przez nawet kilkunastu reporterow...
no chyba, ze rzeczywiscie jest jakas statystyka, ktora mowi ze slubnych jest wiecej, bo body rzeczywiscie skrojone na miare![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
po prawdzie wcale nie bralem pod uwage wawy i duzych miast tylko, ale sobie i tak cos uswiadomilem. co z tego, ze jest 10 imprez, na ktorych jest po 10 fotografow, jak przewaznie to sa ci sami fotografowie?tak wiec ok - uwazam za prawdopodobne, ze fotografow slubnych jest wiecej niz reporterow
![]()
o madafaka...
100% 2500ISO 1D3 vs D3
1D3
D3
Sory winetu...
http://www.nikonians.org/dcforum/DCForumID71/17665.html
bez komentarza..
![]()
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
no cóż Czornyj... bedziesz musiał zmienić opis ze stopki![]()
NIKON 007
Skontaktuj się z nami