Close

Strona 86 z 90 PierwszyPierwszy ... 36768485868788 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał_Sz Zobacz posta
    Nie weszło, w piątek karty na stół.
    Ja działam w branży eventowej - policzyliśmy że ze dwa miesiące przetrzymamy później będziemy się zawijać.
    Póki co branża leży i nie widać światełka w tunelu bez jakiegoś fundamentalnego wsparcia ze strony państwa.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez August68 Zobacz posta
    być może czegoś się nsuczymy. Wrażliwości na los innych?

tenor.gif
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Tu apel do Admina, aby może jednak lista nowych postów nie uwzględniała działu Cafè, który nic pozytywnego nie wnosi do tematów okołofotograficznych.
    Nie uwzględnia. Czasami nabierają się na to "nowo-przybyli": piszą jak oszalali, a tu "para w gwizdek".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    ...
    to teraz wyobraźcie sobie co będzie po choćby 3 miesiącach zatrzymania niemal wszystkiego co nas otacza... i kto ostatni zgasi światło...
    Wyprzedaż po pożarze ?

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Nie uwzględnia. Czasami nabierają się na to "nowo-przybyli": piszą jak oszalali, a tu "para w gwizdek".
    No ja akurat, to do nowych userów się raczej już nie kwalifikuję.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez August68 Zobacz posta
    Ponoć wielkie galerie handlowe już wynajęły prawników by pisali pizwy przeciwko Państwu - za utracone zyski przez przymusowe zamknięcie... Wygląda na to, że po wirusie świat będzie inny... Gorszy. A wygląda ło na to że być może czegoś się nsuczymy. Wrażliwości na los innych?
    Moim zdaniem nic nie ugrają, stan wyższej konieczności.
    Z5 + 24-200S + 105S
    D500 + D7200 + S17-50/2.8 + S50-100/1.8 + AF-P 70-300 + N200-500

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    W dialogu Laskowika ze Smoleniem była to aluzja do do prowadzącego, w tym czasie, Dziennik Telewizyjny Andrzeja Kozery (Gość był wtedy odpowiednikiem dzisiejszych Ziemkiewicza, Hołeckiej czy Rachonia)
    Ty tak serio ?
    Sprowadzanie przeciwnika w dyskusji do swojego poziomu to pierwsze lekcje szkolenia PR ale trzeba to robić tak żeby druga strona nie pękała ze smiechu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Wyprzedaż po pożarze ?
    po pożarze rzadko jest co sprzedawać, o ile w ogóle będzie komu kupować...

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Ty tak serio ?
    Sprowadzanie przeciwnika w dyskusji do swojego poziomu to pierwsze lekcje szkolenia PR ale trzeba to robić tak żeby druga strona nie pękała ze smiechu.
    Tobie serio chce się jeszcze dyskutować z ich "argumentami"..?
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Ty tak serio ?
    Znaczy co tak serio? Że aluzja dotyczyła Andrzeja Kozery i większość słuchających tego dialogu go rozumiała? Odpowiedź: Tak.
    Że propaganda w obecnej TVP jest na poziomie tej za Gierka? Tak i to przyznają nawet niektórzy posłowie PiS.

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał_Sz Zobacz posta
    Moja branża opiera się na turystyce, od 5 marca mam zero wpływów. Wszystkie moje prywatne środki idą obecnie na płatności, leasingi i przede wszystkim utworzyłem trzymiesięczną rezerwę na pensje dla pracowników. Jeśli w lipcu sytuacja się radykalnie nie polepszy - po 20 latach moja firma zostanie zamknięta. Podobnie jak tysiące innych. Nie ma gdzie "uciec" ze sprzedażą, wszystko stoi.
    Ja na szczęście żadnych kredytów ani leasingów, jakiś tam zapas na koncie jest, plany jakiś zakupów odkładam na przyszłość, póki co mam spadek o połowę ale to z dnia na dzień praktycznie i spodziewam się że kwiecień będzie ze spadkiem nawet 90%.
    Znajomy w sklepie internetowym ma zwieszoną sprzedaż względem lutego już o ponad 30%, sklepy rtv podają że rośnie sprzedaż elektroniki, obawiam się że wzmożona konsumpcja teraz nie jest rozsądnym podejściem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Tobie serio chce się jeszcze dyskutować z ich "argumentami"..?
    A wy dyskutujecie z argumentami? Bo nie zauważyłem. Na razie je ignorujecie.

Strona 86 z 90 PierwszyPierwszy ... 36768485868788 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów