Close

Strona 82 z 90 PierwszyPierwszy ... 32728081828384 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 898

Wątek: COVID-19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Realną ochronę zapewniają tylko maski FFP3 (!).
    Dopuszcza się FFP2 choć oczywiście to kilka % mniej wychwytywanych zanieczyszczeń.

Domyślnie

@david555 to sie kolega teraz dowiedzial . I bardzo dobrze: kto sie w dyskusje z personelem wdaje sam sobie winien.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Ano starszej, ze specjalizacją kardiologiczną.
    Mam szacunek do tej "starszej kadry". Sam wiesz zapewne, że w dzisiejszych czasach deprecjacji wszystkiego, również i kształcenie medyków ulega temu procesowi. Nie stawiam się w roli eksperta od wszystkiego i nie zamierzam dyskutować o łączeniu się koronawirusa z receptorem konwertazy angiotensyny (choć zgłębiam ten temat dla własnej ciekawości to jednak to nadal wiedza czysto książkowa) ale staram się wykorzystać codzienne doświadczenie do wskazywania na absurdów, które poprzez umiejętne manipulacje medialne zaczynają funkcjonować jako najprawdziwsze prawdy. Ale widzę, że głową muru jednak nie przebiję bo przeciwnik wyjątkowo trudny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Gdzie tutaj kolega matbe użył groźby? Wskaż proszę wprost.
    Wydaje mi się, że w głębi sumienia sami są tak 'dumni ' z tego co robią, że samo wspomnienie, że pamięć o tym nie zginie jest traktowana jak groźba.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    @david555 to sie kolega teraz dowiedzial . I bardzo dobrze: kto sie w dyskusje z personelem wdaje sam sobie winien.
    Tym jednym wpisem powiedziałeś (czy powiedziałaś - nie wiem) o sobie wszystko.

Domyślnie

Rozumiem, że gdyby teraz Kolega @david555 wrócił do pracy to kolega @gremed przestałby być ekspertem i uszanował wiedzę i doświadczenie przełożonego.

Domyślnie

@gremed - bardzo ciekawe wypowiedzi, niemniej piszesz często w takim tonie, jakbyś miał wszystkie lekarskie specjalizacje.

A z tego co piszesz, jesteś dyspozytorem ambulansów.
    BRAWO dla Pana Lekarza (nie wiem czy doktor ) Specjalisty Kardiologa !!!
    Oklaski poprosimy dla emeryta !!!

To jaki Pan ma plan na ratowanie świata ?

Kur.a, ale szambo.
    D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
    było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D

Domyślnie

@Jacek_Z moze prosić a jakies specjalne rangi dla madame sufenta i emeryta kardiologa? Żebysmy my, robaki, znali swe miejsca.

Domyślnie

Nie planuję żadnych powrotów, chyba że Prezydent skorzysta z uprawnień działu XI Konstytucji RP i powoła emerytów w kamasze.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Nbogdan Zobacz posta
    ...
    Kur.a, ale szambo.
    Patrzysz w lustro ?
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Gremed, nikt chyba nie kwestionuje Twojeo doświadczenia, wiedzy medycznej czy z zakresu zarządzania kryzysowego. Ale stawianie siebie jako jedynego sprawiedliwego autorytetu w kwestii "medialnych manipulacji" moim zdaniem jest z Twojej strony nadużyciem. Zwłaszcza podparte jakąś pogardą dla osób mających inne poglądy. Sorry, ja tak odbieram kilka Twoich wpisów.

Strona 82 z 90 PierwszyPierwszy ... 32728081828384 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów