Nie napisałem nic z czego musiałbym się wycofywać jak również nie stawiałem się w roli eksperta. Również nie uważam, żeby kolega @david555 oczekiwał tutaj abym ustawiał się w jakiejś hierarchii. Po kilku postach widać kto tutaj jest "z branży" a kto czerpie wiedzę z prasy.
Dodatkowo nie mam celu ani ochoty przekonywać kogokolwiek do czegokolwiek. Mając prawie pół wieku na karku mam na to po prostu wywalone. Tak naprawdę to było jedyne miejsce gdzie cokolwiek pisałem o obecnej sytuacji. Nie udzielam się w akcjach #nakarmmedyka (żenujące), #zostańwdomu podobnie jak irytują mnie wszystkie hasztagi w obronie karpi, dzików, pszczół czy malowanie kredkami po chodnikach w proteście przeciwko zamachom. To trochę ponad moje siły. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co dom tego co napisałem to proszę niech to merytorycznie argumentuje i chętnie pociągnę dyskusję. @poste - podaj proszę miejsce/mój wpis w którym uważałem się jako "jedyny sprawiedliwy autorytet w kwestii medialnych manipulacji".
- - - - kolejny post - - - - - -
@david555 - teraz widzę ostanie posty. Proszę się nie dać prowokować. Czas na ucieczkę![]()
Szukaj

Skontaktuj się z nami