@poste - po raz pierwszy mogę się Twoją wypowiedzią w tym wątku zgodzić.
Szukaj
@poste - po raz pierwszy mogę się Twoją wypowiedzią w tym wątku zgodzić.
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
Czas się zwijać.![]()
od bliskich osób znam 2 skrajnie różne doświadczenia zachowania lekarzy ordynatorow. tak że każda opinia może być prawdziwa.
Teraz najmniej się boję starszych osób w sklepie - znaczy, że jest zdrowa, trzyma się bo wirus by ja zmogl szybko - a nie nosi skrycie wirusa. gorzej z kwitnąca, ruchliwą beztroska młodzieżą
Gdzie takie coś było ?
Ja mam rodziców często w szpitalach w Krakwie, Rydygiera, Jana Pawła II, na Modrzewiowej i na Focha, o żadnym złego słowa nie napiszę, świetny personel od sprzątaczki po lekarzy, jest czysto, jedzenie skromne i byle jakie ale nie ma tragedii, nikt na niczym tam nie oszczędza, nie ma żadnego wyłudzania i wymuszania.
Do tego dochodzą częściowe remonty gdzie standard po nich jest wysoki, a stare części no cóż, jest kiepsko zwłaszcza jak są stare pokoje bez łazienki ale przynajmniej czysto.
Byłęm też w okulistycznym w Nowej Hucie, nowiutki specjalistyczny szpital, znam też nowy szpital w Skawinie, tam jest genialnie zorganizowane wszystko.
Znam też jak wyglądają stare szpitale na Kopernika i na Skarbowej, nie napiszę tu krytyki bo wiem jakie są realia naszego kraju i ile jeszcze trzeba pompować kasy w służbę zdrowia.
- - - - kolejny post - - - - - -
Mam to samo, a co ciekawe starsza osoba jakoś potrafi stać dwa metry od drzwi żabki, a młodzież lata i robi sobie heheszki bo obsługa ich wywala ze sklepu.
Wprowadzić lajki!![]()
koesh, stań przed lustrem, zobaczysz kto tu ciągle o polityce pisze i nie może się powstrzymać.![]()
Skontaktuj się z nami