Close

Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 161

Wątek: Capture NX 1.2

Domyślnie

pewnie że są, ale co to za frajda crakować, nie ma jak kupić, a później trzęsącymi się łapkami otwierać przesyłkę, i po instalacji cieszyć się legalem
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    pewnie że są, ale co to za frajda crakować, nie ma jak kupić, a później trzęsącymi się łapkami otwierać przesyłkę, i po instalacji cieszyć się legalem
    Czornyj ucichł... chyba czegoś szuka w necie.....

Domyślnie

Co za frajda crakować... Frajda to by była samemu to rozwalić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Czornyj ucichł... chyba czegoś szuka w necie.....
    Akurat elementarną znajomość angielskiego i google posiadam, w przeciwieństwie do chęci używania NX-a. Zresztą mam legalnego 4.4, Camera RAW 4.1 w PS CS3 i C1 LE (i to pominąwszy tego z SanDiska, mam jeszcze zwykłą wersję pudełkową), więc nie muszę się męczyć na tej parodii konwertera.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Akurat elementarną znajomość angielskiego i google posiadam, w przeciwieństwie do chęci używania NX-a. Zresztą mam legalnego 4.4, Camera RAW 4.1 w PS CS3 i C1 LE (i to pominąwszy tego z SanDiska, mam jeszcze zwykłą wersję pudełkową), więc nie muszę się męczyć na tej parodii konwertera.
    Spoko, spoko... Tak się tylko droczę
    Ja uzywam rowniez legala C1, kod dostałem z kartą SanDisk EIII

Domyślnie

Też mam legala C1, ale jakoś NX wydaje mi się szybszy i przejemniejszy "w dotyku" i dlatego sobie go zmówiłem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Czornyj to nie jest parodia - wymaga tylko szybkiego pieca i tyle, a sama praca jest bardzo przyjemna i tyle
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

To ja mam jeszcze takie drobne pytanie. Czy ktoś widział licencję NXa w języku polskim? Jeśli jej nie otrzymaliście razem z produktem, to Nikon ma problem. Zgodnie z tzw. "ustawą o jezyku polskim", żadne szczególne ograniczenia odnośnie tego softu nie wystepują.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    Czornyj to nie jest parodia - wymaga tylko szybkiego pieca i tyle, a sama praca jest bardzo przyjemna i tyle
    Nawet NX 1.1 z śmiesznymi NEF-kami z D2h śmiga u mnie jak śmigłowiec, natomiast w niczym nie zmienia to faktu, że to menu ze strzałeczkami to jakiś pomiot qrv i szatana, a w dodatku nie rozumiem co komu przeszkadzało multi image window z 4.4 - natomiast bez owego wynalazku praca nad większą ilością zdjęć staje się - delikatnie mówiąc - megaupierdlistwem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    To ja mam jeszcze takie drobne pytanie. Czy ktoś widział licencję NXa w języku polskim? Jeśli jej nie otrzymaliście razem z produktem, to Nikon ma problem. Zgodnie z tzw. "ustawą o jezyku polskim", żadne szczególne ograniczenia odnośnie tego softu nie wystepują.
    tak właściwie to masz rację, bo nie mamy w Polsce obowiązku znać języka angielskiego, a licencja musi być po polsku (tylko czy przypadkiem w instrukcji nie ma jakiegoś wpisu/ licencji? nie mam jak sprawdzić bo swoją pożyczyłem forumowiczowi, więc jak ktoś ma to niech spojrzy)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Strona 12 z 17 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów