Czornyj miał rację, dajcie już spokój tym spekulacjom. Na wszystkie zabezpieczenia są sposoby, tak jak na każdy zamek wytrychy, ale mówić o tym po prostu nie wypada. Ja w swoją pierś się już uderzyłem, teraz kolej na Was.![]()
Szukaj
Czornyj miał rację, dajcie już spokój tym spekulacjom. Na wszystkie zabezpieczenia są sposoby, tak jak na każdy zamek wytrychy, ale mówić o tym po prostu nie wypada. Ja w swoją pierś się już uderzyłem, teraz kolej na Was.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
a ktu to coś mówi? tu wszyscy piszą![]()
Nie ma to znaczenia. Do uruchomienia triala konieczne jest połączenie z internetem. Bez połączenia program się nie uruchamia. Po podłączeniu następuje weryfikacja użytkownika (prawdopodobnie sprawdzana jest konfiguracja kompa z danymi w bazie Nikona) i jeśli jest to pierwsza instalacja to OK, jeśli kolejna to niestety trial się nie uruchomi. Nie wiem tylko dlaczego po skorzystaniu z triala wer 1.1, nie można spróbować wer. 1.2. Tutaj Nikon chyba troszkę przesadził!!!
Nie ma co rozpaczac, moze i 1.1 wolniej otwiera RAWa, ale pozniejsza praca wydaje mi sie szybsza niz ta oferowana przez 1.2 (choćby wspomniany juz wczescniej przeze mnie d-lightning i HQ). Tak czy inaczej, 1.2 poleciał z dysku a wrocil 1.1.
Pytanie: Załóżmy, że kupuję nx 1.1. Czy mogę zrobić bezpłatny upgrade do 1.2?
Tak
Ja tak własnie zrobiłem, ale mam mieszane odczucia co do poprawy szybkości. Czekam na 1.3Pytanie: Załóżmy, że kupuję nx 1.1. Czy mogę zrobić bezpłatny upgrade do 1.2?
A program wart jest grzechu, pomimo swojej mułowatości. Gdyby miał jeszcze korektę perspektywy...![]()
D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900
Skontaktuj się z nami