Szukaj
Geniusze, jak ja marze żeby zrobił ktoś otwarty system w aparacie.
Nauczyłem się ignorować ciężar a7III. Dziś po wycieczce na Turbacz zostało 92% baterii. Ostatnio po 3-4 wyjściach na zdjęcia miałem wciąż ponad 40%... Podejrzewam że kiedyś mnie to zgubi bo oduczę się sprawdzać stan baterii...
Natomiast dziś odkryłem dziwną rzecz w ty aparacie. Najprawdopodobniej projektanci podejmując ciężką decyzję co wywalić z tak profesjonalnego sprzętu zostawili 'filtr posteryzacyjny' a wywalili... tryb panoramyPo prostu nie rozumiem... Wiadomo że ten tryb ma swoje ograniczenia ale sony przez generacje aparatów naprawdę opanowało go chyba do granic możliwości i uważam że było to super narzędzie. Myślałem że utrata apki do długiego naświetlania to będzie jedyny techniczny krok w tył w stosunku do A7I a tu takie zdziwko...
![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Wojtek, litości. Od miesięcy nikt nic tu nie moderował. Sam takimi tekstami zniechęcasz do pisania tutaj (i ogólnie na tym forum) a zwalasz na moderację.
Bo Wojtek to jest zły forumowicz, każdy to wie, ale to nie on zniechęcał do rozwoju tego wątku. Poza tym nic dziwnego, że się tu od dawna nie moderuje skoro od dawna nic tu się nie dzieje![]()
Ach, czyli to ja przez lata walczyłem ze swobodą we wątku i z jego długością? Skoro tak, to... przebacz mi, Brunhildo!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami