Close

Strona 137 z 140 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 361 do 1 370 z 1395

Wątek: Windows 10

ksh
    Gość

Domyślnie

Ale kto rozsądny kupuje surface go ?
    Dla mnie win10 to pierwszy tak niezawodny system, który kompletnie nie robi z czasem nic negatywnego dla sprzętu, ważne żeby aktualizować z automatu wszystko co daje fabryka, a wtedy nawet antywirusa nie trzeba poza przeglądarką.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    No może, ale znajdź coś lżejszego co nie jest zabawką. Jak moja żona taszczyła dzień w dzień laptopa, to te kilogramy robią różnicę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PM.M Zobacz posta
    Jak moja żona taszczyła dzień w dzień laptopa, to te kilogramy robią różnicę.
    Jak żona jest listonoszem czy kurierem, to wystarczy tablet. W innym przypadku taniej wyjdzie kupienie małego miejskiego auta, żeby się nie męczyła nosząc normalnego laptopa.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

???

W zasadzie to ja się prawie zdecydowałem (na wyjazdy, lekki, mały), a tu takie niespodzianki... Szczerze odradzacie, czy to takie trochę zwyczajowe podśmie****ki, jak to zwykle z M$?
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Ten win10 wcale nie jest taki super. U mojego syna po automatycznej aktualizacji zistały wycięte steroniki do wifi i grafiki oraz parę innych rzeczy. Niestety wymagana była instalacja systemu od nowa.

Wysłane za pomocą Tapatalk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    W zasadzie to ja się prawie zdecydowałem (na wyjazdy, lekki, mały), a tu takie niespodzianki... Szczerze odradzacie, czy to takie trochę zwyczajowe podśmie****ki, jak to zwykle z M$?
    Nie licząc tego, co opisałem to całkiem fajnie przenośny sprzęt. Może miałem pecha.

Domyślnie

Dla mnie win10 to pierwszy tak niezawodny system, który kompletnie nie robi z czasem nic negatywnego dla sprzętu, ważne żeby aktualizować z automatu wszystko co daje fabryka, a wtedy nawet antywirusa nie trzeba poza przeglądarką.
    Często robi coś dziwnego. Dla mnie najlepszy był Windows 7.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Często robi coś dziwnego. Dla mnie najlepszy był Windows 7.
    Ja napiszę, że wolę 10, choć parę rzeczy mi z 7 brakuje.
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

ksh
    Gość

Domyślnie

Ja na wczesnej becie zainstalowałem win10 i następna instalacja w tym roku po zmianie na ryzen, nie miałem tak niezawodnego sprzętu, który działa bez najmniejszego zamulenia latami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    ... Dla mnie najlepszy był Windows 7.
    Dla mnie dalej jest, zero problemów po instalacji systemu przez bodajże 5 czy 6 lat. Niestety jak w przyszłym roku zakończy się wsparcie dla tego systemu przez MS trzeba się będzie przesiąść i przyzwyczaić do nowego... Dobrze, że będzie się to wiązało z zmianą kompa Chyba, że jeszcze z rok "przeciągnę" bez aktualizacji win7 na starym kompie
    PS.
    Tak ogólnie co druga wersja (zwłaszcza nieparzyste numery) była lepsza. Te "gorsze" do winME, Vista, 8. Może za rok będzie Win11
    Ostatnio edytowane przez And.N ; 04-09-2019 o 19:27

Strona 137 z 140 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów