Wersje Beta zbliżają się do Finalnego oblicza![]()
Szukaj
Microsoft nabiera tempa: wczoraj 10158, dzisiaj 10159.![]()
To żle wróży finalnej wersji, ci co aktualizują Windows 7/8.1 do Windows 10 jako pierwsi będą tak jak my Beta testerami, trzeba poczekać do końca roku aż Microsoft wypuści poprawki wyłapanych błędów przez gro aktualizujących Windows.
Co Ci bardziej pasuje - albo za free robisz upgrade z Windows 7 wcześniej i robisz za beta testera, albo później kupujesz system jak go już właściciele 7 przetestują ;P
d70s + N18-70 + N55-200
Od wielu lat nie mogą zrobić przeglądarki, która działa poprawnie na oficjalnych stronach rządowych we własnym kraju.![]()
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
A ja się nie podniecam kolejnymi buildami, ani nawet lipcową wersją finalną W10. Zawsze mam ten rok od premiery, żeby za free zaktualizować system. W międzyczasie W10 "okrzepnie", większość ważniejszych bugów zostanie, mam nadzieję wytrzebiona![]()
D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.
Podobno polski oddział MS zaczął wreszcie akceptować wyroku EU jak reszta oddziałów, a chodzi dokładnie o odsprzedawanie i przenoszenie wersji OEM.
Wyroki te zmuszają MS do akceptowania przeniesienia licencji OEM na nowy komputer i/lub nowego właściciela pod warunkiem posiadania dowodu zakupu i nie ogranicza licencji do wersji językowej.
Co z tego wynika dla przeciętnego polaka, a no to że można sobie zakupić win8/8.1 OEM za średnio 20 euro, oczywiście musimy posiadać dowód zakupu.
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to że polski oddział MS okazuje się najbardziej uparty i nadgorliwy ( łącznie z blokowaniem kluczy ).
No ładnie, w 3 dni 3 buildy. Obecnie idzie już 10162.
Nikon
Skontaktuj się z nami