Close

Strona 135 z 135 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135
Pokaż wyniki od 1 341 do 1 350 z 1395

Wątek: Windows 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ksh
    Gość

Domyślnie

Ja po windows vista kupiłem nowy dysk na system i postawiłem bete win7, potem leciały aktualizacja, jak przyszły SSD to zrobiłem klonowanie, dopiero rok temu wymieniając praktycznie wszystko zdecydowałem postawić win10 od zera, nie ma jakiś powodów obecnie żeby robić świeża instalacje win10, w zamierzchłych czasach jak system zamulał, zapychał dysk, rozwalał rejestr itd miało to sens.

Jeśli na dysku systemowym robisz sam formatowanie to będzie tak jak opisujesz, system nie pozwoli na pełne czyszczenie, a jeśli taki stary dysk systemowy podepniesz potem i wyczyścisz jakimś softem na siłę to jest spora szansa że przy następnych uruchomieniu trzeba będzie przywracać boot partycje bo komp nie wstanie mimo że nie ruszałeś dysku głównego.
    Pamiętaj żeby w formatowanie bawić się w instalatorze win10, a nie samemu potem.

Domyślnie

Ale macie rozkminy Moje W10 buja sie na 128gibowcu, po wielu latach wazy 20gb bez fanatycznego zagladania. Update juz sie nie zesrywa, moze czasem na lapkach, ale mozna spokojnie to cofnac i wstanie (niektorzy na tym etapie formatuja) Bardziej obawialbym sie naglego zgonu ssd.
    Mozna miec ssd 1TB i wtedy szerzej to dzielic, chociaz czasy szalu na partycje faktycznie minely, a jak sie komus robi lapka jest to kompletnie bezcelowe. Osobiscie olalem dawno partycje (polecam ), wole fizyczne partycje w postaci dokladanych dyskow.

Domyślnie

Ok potwierdzam
    Klucz z 8.1 działa na Windows 10
    Narazie to mam problem z ładowaniem baterii w laptopie.
    Podlaczam zasilanie-widnieje że jest podłączony do sieci ale % stoją w miejscu.
    Ktoś miał taki przypadek i wie jak go rozwiązać?
    Zaznaczam że usuwalem sterowniki w menadzerze od baterii tak jak to doradzają różne fora i ładuje na chwile
    Dopuki nie zrestsrtuje się systemu. Po tym znów nie ładuje.
    FX

Domyślnie

Ja rowniez potwierdzam.
    W piatek Windows 7 zostal zauktualizowany do Windows 10 i aktywowany kluczem Windows 7.
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coup Zobacz posta
    Windows 10 świetny jest, polecam gorąco wszystkim użytkownikom.
    Glebia tej wypowiedzi powalila mnie. Rozumiem, ze podobaja Ci sie nowe kafeleczki ALE nas interesuje bardziej jakie babole sa za ta piekna facjata.

Strona 135 z 135 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135

Uprawnienia umieszczania postów