Bardzo mi się podobają twoje prace. Dawaj więcej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Szukaj
Bardzo mi się podobają twoje prace. Dawaj więcej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
to mi się chyba bardziej podoba niż poprzednie
być może przez ten kosmyk włosów, tu bardziej pasują do groźnej miny i spojrzenia spode łba
a i na brodzie więcej światła i detalu
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Sorry za uwagę, ale zawsze mnie zastanawia jak ludzie z takimi wąsami jedzą zupę, a pyta człowiek noszący brodę (choć nie taką) od studiów...
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
@notdot kilka zmian i dwa zupełnie inne portrety. Pierwszy bardziej obłąkany wyszedł
Tutaj macie wersje kolor.
https://www.facebook.com/pg/photogra...Q&__tn__=-UC-R
Oraz bardziej poukładany portret.
https://www.facebook.com/photographe...type=3&theater
@2pompony zasada mówi aby wąs szedł równo z górną wargą, wtedy nie umoczysz go w zupiei wygląda schludnie. Tutaj kolega ma trochę zapuszczony. Ale ogólnie nie ma dramatu przy jedzeniu i picu z dużym zarostem. Najgorsze są lody
![]()
Kolor też fajny, tylko ten wąs zapuszczony i oko w cieniu. Tak na poważnie model samograj, z tym, że mi osobiście bardziej tatuaże do niego niż schludna marynareczka i paznokcie po manicure. Bo w tej drugiej opcji jest bardzie "modny" niż męski. Ale to tylko moje i mojej żony poglądy...
@Lassar bez porównania bardziej wymowne są te drugie i w pełni popieram Wasze poglądy. To jest właśnie najciekawsze w portrecie że ten sam model, inne światło, ubiór, poza i detale i osiągasz zupełnie inne oblicze. Zawsze jak robimy portrety to zmieniamy ubiory i testujemy różne techniki oświetleniowe. Różnice są zawsze bardzo interesujące. Często też te ostatnie zdjęcia najbardziej szalone są tymi najciekawszymi
.
87.
Ale kogo? Wąsatego czy zupę?
![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Skontaktuj się z nami