Prawdziwi faceci jedzą tylko drugie danie i to bez ziemniaków i mizerii
Tak w ogóle to można dodawać zdjęcia bez skalowania?
Szukaj
Prawdziwi faceci jedzą tylko drugie danie i to bez ziemniaków i mizerii
Tak w ogóle to można dodawać zdjęcia bez skalowania?
Prawdziwy facet wie co to dbanie o higienę i ma czym wytrzeć brodę po jedzeniu![]()
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
grzebieniem?
Ostatnie mi nie siadło. Głównie przez jednolicie oświetloną twarz i szpary światła w oczach. Niezła żmija w negatywie wyszła.
W negatywnie? chcesz powiedzieć że zapisałeś fotkę aby ją zobaczyć w negatywie?![]()
Mnie się Twoje zdjęcia niezmiennie podobająJedna bardziej, inne mniej, ale podobają
Pozdrawiam
![]()
Lubię robić zdjęciaNa razie pstrykam
Popieram w 100%. Jakbym miał wybrać jedną jedyną technikę fotograficzną którą mógłbym mieć opanowaną do perfekcji to bez wahania wybrałbym Hollywood portrait. Ta fotografia zawsze będzie robić wrażenie i zawsze będzie dobrze wyglądać
Ślicznie dziękuje i mam pełną świadomość że nie wszystkie moje prace będą się podobać, bo mocno mieszam i staram się zawsze coś innego robić. Ale cieszy fakt że i w tym wariactwie jest ktoś komu ogólnie przypada do gustu ten chaos
Jeszcze raz dziękuje za komentarze i pozdrawiam.
ps.Został jeszcze jedna fotka do wrzucenia, chciałbym coś extra wrzucić ale nie zapowiada się by w najbliższym czasie coś wartego 90 się pojawiło więc zobaczę czym zamknąć temat. Teraz sprawdziłem że temat rozpoczęty w 22-04-2017, więc nie jestem zbyt aktywnym fotografem.
Najgorsze że został jeszcze krajobraz a tu dopiero lat będę potrzebował na dokończenie z moim pechem do światła.
89 - kontrasty w czerniach nie pasują do głównego motywu - sa zbyt miękkie - takie mam wrażenie
(brakuje mi w tle faceta w prochowcu zaplającego papierosa)
Skontaktuj się z nami