Mam tutka z nim https://www.creativelive.com/courses...=site-header_0
- - - - kolejny post - - - - - -
A widzisz wiedziałem że to co on na tym moim pokazał to jakiś półprodukt.
Szukaj
Mam tutka z nim https://www.creativelive.com/courses...=site-header_0
- - - - kolejny post - - - - - -
A widzisz wiedziałem że to co on na tym moim pokazał to jakiś półprodukt.
Co do marketingu, to też by mi się przydało. Wydaje mi się, że jestem grubo ponad przeciętną, jeśli chodzi o fotografię, a nie zarobiłem złamanego grosza na zdjęciach. Nie rozumiem jak to działa. Jedni nie mają żadnych umiejętności i od razu dostają zlecenia, a inni się namęczą, coś tam potrafią i nic. :/ W ogóle mam doła, bo planuję się od dawna zwolnić z nędznej pracy, w której menadżer działu robi mi specjalnie na złość, a nikt nie dzwoni z żadnymi normalnymi ofertami pracy. Jak ja mam dosyć tego kraju.
Jak to mówią, nie ważne jak dobry jesteś, ważne jak dobrze się sprzedajesz. U mnie biznes leży bo każdy patrzy aby jak najtaniej dostać a sesje w mieście robią już za 90zlotych. Dlatego szukam innej drogi niż kopać się z takim koniem na ceny. Co do Twoich problemów w pracy to cię pocieszę. Ja od dwóch miesięcy walczę, oskarżyłem swoją firmę o rasizm i dyskryminacje. Tak więc głowa do góry bo nie ważny jaki kraj, wszędzie jest to samo.
Bardzo się cieszę i dziękuje za słowa uznania. Niebawem wrzucę nowe kolodionki![]()
Piszę bo szanuję Ciebie i to co robisz. Widzę że potrafisz patrzeć
O boszsz... jak to zabrzmiało....
Uważaj żeby technika nie zabiła patrzenia...
@fafniak czuje się jak oko sauronaa tak serio to domyślam się o czym piszesz. Na prawdę bardzo jestem zaskoczony Waszymi komentarzami, przyszedłem tutaj po krytykę która pozwoli mi iść dalej. Mało tego, kiedyś wystawiłem dwa zdjęcia które uważałem za bardzo dobre, zostało im wytknięte że pozy modelki były fatalne. Otworzyło mi to oczy na kolejny aspekt który zawsze pomijałem. Dlatego tak sobie cenie ten portal i Wasze komentarze. Jakbym chciał pochlebstw to bym sobie na FB wśród znajomych wrzucał i budował swoje ego. Tutaj jestem dla Waszego kunsztu, fachowego oka i dlatego nie potrafię zrozumieć tych zachwytów nad moimi zdjęciami, zwłaszcza że jest tutaj pełno świetnych fotografów i zdjęć na które patrzę z zazdrością.
Więc jak coś was kuje w moich pracach to będę bardzo wdzięczny za wszelkie uwagi które zmuszą mnie do myślenia nad tymi pracami.
Piszę, bo wchodzisz w rejony gdzie wybrana technika zaczyna górować nad tym co na zdjęciu. To ze zrobisz kolodion, zrobisz fotę średnim formatem itp. nie sprawi ze fota będzie ciekawa. Tzn. znajda sie onaniści którzy dla samego faktu średniego/dużego formatu uznają ze jest bosko. Przykładów nie będę podawał bo chyba nie jest to potrzebne ?
Zgadzam się w 100% z Tobą i z ręką na sercu przyznaje że sam dałem się oczarować tej technice. Chociaż wybierać chce ją w sytuacjach gdzie będzie to uzasadnione, a nie za każdym razem. Ale zanim takie rozterki będę miał to muszę ją dobrze opanować a to swoje zajmie, zwłaszcza po problemach jakie dziś miałem.
Skontaktuj się z nami