Ja tam nie chcę nikogo na siłę uszczęśliwiać. Skoro modom i części z tu zaglądających nie podoba się ten wątek i nie chcą założyć swojego to niech robią co uważają za stosowne. Ale coś mi się wydaje, że szykuje się powtórka z rozrywki. Wątek o Nexach kiedyś naprawdę tętnił życiem. Nie miałem i nawet nie chciałem mieć Nexa, ale chętnie czytałem co ludzie tam wrzucali. Jedyny raczej nie byłem. Tam oczywiście też była frakcja, której się to nie podobało, szanuję to, przecież się różnimy, więc z wątku OT wymieciono a część użytkowników delikatnie wyproszono. Podobnie jak w Jackowym punkcie 3, banici założyli swój wątek, z którym też nie było pomysłu gdzie go wsadzić więc tak sobie wędrował i ostatecznie wylądował w cafe. Niby super miejsce na taki wątek i niby nikomu nie powinien on tam przeszkadzać, ale jak się okazało i tam a to jakiś mod wrzucał komentarze, że takie zdjęcia beznadziejne, pojawiła się inna zatroskana ekipa, które dobro wątku leżało na sercu i już nie mogli patrzeć jak eks-nexiarze go niszczą itd. Wątek zdechł a wątek o Nexach chyba też dogorywa. Coś mi się wydaje, że jest spora szansa na to, że podobnie będzie z wątkami A7 merytorycznie i z potencjalnym A7 - TWA.
Szukaj

Skontaktuj się z nami