Close

Strona 1290 z 1914 PierwszyPierwszy ... 290790119012401280128812891290129112921300134013901790 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 12 891 do 12 900 z 19131

Domyślnie

Ja tam nie chcę nikogo na siłę uszczęśliwiać. Skoro modom i części z tu zaglądających nie podoba się ten wątek i nie chcą założyć swojego to niech robią co uważają za stosowne. Ale coś mi się wydaje, że szykuje się powtórka z rozrywki. Wątek o Nexach kiedyś naprawdę tętnił życiem. Nie miałem i nawet nie chciałem mieć Nexa, ale chętnie czytałem co ludzie tam wrzucali. Jedyny raczej nie byłem. Tam oczywiście też była frakcja, której się to nie podobało, szanuję to, przecież się różnimy, więc z wątku OT wymieciono a część użytkowników delikatnie wyproszono. Podobnie jak w Jackowym punkcie 3, banici założyli swój wątek, z którym też nie było pomysłu gdzie go wsadzić więc tak sobie wędrował i ostatecznie wylądował w cafe. Niby super miejsce na taki wątek i niby nikomu nie powinien on tam przeszkadzać, ale jak się okazało i tam a to jakiś mod wrzucał komentarze, że takie zdjęcia beznadziejne, pojawiła się inna zatroskana ekipa, które dobro wątku leżało na sercu i już nie mogli patrzeć jak eks-nexiarze go niszczą itd. Wątek zdechł a wątek o Nexach chyba też dogorywa. Coś mi się wydaje, że jest spora szansa na to, że podobnie będzie z wątkami A7 merytorycznie i z potencjalnym A7 - TWA.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 27-07-2018 o 10:51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Ok, ale jeśli google odeśle do merytorycznego wątku, to z niego skorzystam, a jak do pogaduszek z dygresjami, to pójdę gdzie indziej.

Ja zastanawiam się, czy my tutaj dyskutujemy na jeden temat. Ba ja to widzę tak - jest na forum pińcet wątków o nieomal wszystkim. I mamy jeden - sprzętowo-merytoryczny o sony. I w nim zaczyna pojawiać się wszystko, tylko nie na temat. I piszący są zdziwieni, że ktoś to zauważył...
    Google prawdopodobnie odeśle Cię do konkretnego postu obojętnie w jakim wątku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    ...Ale nie popadajcie w skrajność, zdjęcia są ok ale dyskusja techniczna i pytania obecnie giną w niepotrzebnych setkach postów...
    To co dla Ciebie jest niepotrzebne dla innych może być esencją tego wątku. Użytkowników A7 jest na tym forum mało, jeśli mielibyśmy się ograniczać do merytoryki to wydaje mi się, że w tym wątku już od dawna słychać by było jedynie bzyczenie much. Mnie taki wątek nie interesuje.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Google prawdopodobnie odeśle Cię do konkretnego postu obojętnie w jakim wątku.
    Dokładnie tak robiłem i zazwyczaj działało to po stokroć lepiej niż forumowa szukajka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
    Skoro modom i części z tu zaglądających nie podoba się ten wątek i nie chcą założyć swojego
    Ale tu nie o to chodzi. Co znaczy, nie chcą złożyć swojego? Wątku w dziale sprzęt i akcesoria, w którym nie mówimy o sprzęcie i akcesoriach?
    Cały ambaras jest o miejsce - mamy cafe. Tam nawet wątek o emigracji, gdzie na noże idą teksty polityczne i religijne, trzyma się dobrze i nikt, ani jego, ani użytkowników nie usuwa.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

W tym wątku dużo piszemy o sprzęcie i akcesoriach. Widocznie rzadko tu zaglądasz skoro tego nie widzisz. A to, że jest to po części przykryte paplaniną to już wielokrotnie pisałem, nikomu nie trzeba tego udowadniać. Cafe? W cafe był już taki wątek i też się nie spodobało. Ja tylko mam nadzieję, że Ty oraz inne osoby, którym tak bardzo na sercu leży dobro tego wątku po tym jak wyrzucicie z tego wątku OT oraz słabe zdjęcia w jakiś sposób wypełnicie tę lukę. No, bo oczywiście "bierny" użytkownik czy moderator też są bardzo ważni, ale jeśli w wątku nie będzie przybywało "kontentu" to trochę słabo widzę jego przyszłość.

Domyślnie

Dobra, ja odpadam.
    Na szczęście wiedzy w internetach jest dużo. A że po angielsku? Trudno.

Bawcie się dobrze.
    Ostatnio edytowane przez !AGresT ; 27-07-2018 o 11:20
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Walka ze wzmożeniem powoduje lawinowy wzrost wzmożenia. Pytanie po co było mieszać w mrowisku.
    Pozdrawiam, Jurek.

Domyślnie

Nie chcę nic mówić (jako osoba nieuprawniona), ale żeście w w@tku "sprzętowym" natłukli ze 2 czy 3 strony o pitoleniu...

Domyślnie

Ok, no to można na razie skończyć pitolenie. Daliście mi materiał do przemyślenia. Jest jak widać kilka frakcji o odmiennych poglądach. I w obu grupach są osoby o niepoślednim znaczeniu, że tak to okreslę. Co zrobić by zadowolić wszystkich? Nie wiem, skłaniam się ku osobnemu działowi. Sęk w tym, że tam by były ze 4 wątki (A7, NEX, Fuji, AO), może kilka więcej (np. fafniaka Światło, cień, owainowy temat z cafe).
    Pomyslę, pogadam z innymi modami.
    Pitolenie o pitoleniu można zakończyć

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Ba ja to widzę tak - jest na forum pińcet wątków o nieomal wszystkim. I mamy jeden - sprzętowo-merytoryczny o sony. I w nim zaczyna pojawiać się wszystko, tylko nie na temat. I piszący są zdziwieni, że ktoś to zauważył...
    Szanowny kolego Wojtku. Przeczytaj to zdanie nie napisane przez nikogo z moderatorów. To jest esencja tej rozmowy. W jedynym wątku sprzętowym o Sony posty o sprzęcie pojawiają się raz na 10 stron.
    Nie wiem co cię zadowoli. Ale może tak załóż sobie wątek w dziale zdjęciowym że swoimi zdjęciami i tam sobie piszcie do woli różne rzeczy które was bawią. Więc tak. Nikt się nie przyczepi, że w dziale sprzętowym piszecie co chcecie a w swoim wątku możesz pozwolić przecież kolegom umieszczać zdjęcia. I wtedy będzie troszkę porządku. Technicznie w dIlae technicznym i zdjęciowo w dziale zdjęciowym. Osobiście nie przeszkadzają mi umieszczane zdjęcia w tym wątku. Przeszkadza pisanie rzeczy zbędnych i mega OT.

Strona 1290 z 1914 PierwszyPierwszy ... 290790119012401280128812891290129112921300134013901790 ... OstatniOstatni