Szukaj
Na poczatku jest napisane: "I got those 2 images from some very helpful Canon forum users" To moze wszystko tlumaczyc.
Nooo... Gdyby to bylo ISO3200 z D300, to byloby dokladnie to, czego sie spodziewalem. Jak na ISO 3200 z D3 -- szalu ni ma...
BTW -- zdjecie faceta przy Seiko -- w duzej rozdzielczosci jest tutaj. Ciekawe, ze nie ma to rozmiarow jakie daje crop z D3, a jest duzo mniejsze niz pelna klatka (~7MP). Jak to wytlumaczyc? Jesli po prostu mniejszy JPG z aparatu, to w oryginale (pelna, nieskalowana klatka) ma ten szum jeszcze wiekszy.![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Tu masz 3200 z topowej puszki Canona, króla niskich szumów:
http://pic.eo2u.com/attachment/photo...5833702044.jpg
Bez przesady, 3200 z detrójki jest na prawde bardzo dobre!
chyba wszyscy się rzucili na te linki, bo nic mi nie wchodzi :/
israel, ja wiem przecież że to może być fake. Równie dobrze nie musi. Dlatego się zmartwiłem i czekam na coś, co mnie upewni, że konkurencja zaistniała i naprawdę, a nie na panierze będzie tylko lepiej.
Używam sprzętu bez duszy. Duszę mam ja.
www.jakubszyma.pl . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . www.szyma.com
Kaleid - ty sie tlumacz czemu na zadny plener 3miejski nie wpadles - po zlowrogim serwerze dopiero zalapalem hahahaha
I walk through the valley of death, I will fear no evil,
for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
www.marcinmichno.com
Skontaktuj się z nami