Close

Strona 9 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 191

Domyślnie

Takiego syfu to nawet D200 czy D70 nie zrobi przy ISO 640... Chyba, ze ciagniete na maksa z RAWa... Ale w przypadku D3, to musialoby to byc wyciagane o jakies 5 EV.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Takiego syfu to nawet D200 czy D70 nie zrobi przy ISO 640... Chyba, ze ciagniete na maksa z RAWa... Ale w przypadku D3, to musialoby to byc wyciagane o jakies 5 EV.
    A jest już coś co czyta raw-a z D3 (oczywiście coś co nie jest w posiadaniu testerów?) To przeszło przez automat w ACD Systems Digital Imaging (subtelny uszlachetniacz fotek ) Jakby testerzy to wypuścili z nef-a to byłoby wołane NX-em.
    Ostatnio edytowane przez roofman ; 27-08-2007 o 19:37

Domyślnie

zobaczymy jak będzie
    na razie jest mega syf

BTW: ci testerzy chyba dostali do aparatów soft do wołania NEFów bo inaczej nie wyobrażam sobie jak mogli by to oceniać i później o tym opowiadać.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaman Zobacz posta
    zobaczymy jak będzie
    na razie jest mega syf
    Na razie nie ma zupełnie nic, poza zdjeciami z wyciętą połową danych z exifów. Czegos takiego to nawet D200 na 640 nie robi. Jak napisalem w innym wątku: widzialem na wlasne oczy jakie pliki wypluwa D3, wiec jestem zupelnie spokojny. To cos co tu widac jest gorsze od D200, nie wspominajac o tym co dawał D300. Widzialem dziesiatki podobnych syfnych sampli z niby 5D czy marków II i III. O czym to swiadczy? Zupelnie o niczym. Takze spokojna Twoja rozczochrana.

Domyślnie

jakoś w przypadku tych sampli z 5D nie świadczyło t o o niczym
    nie wiem kto i po co miałby robić fejki, tym bardziej będąc w strefie prasowej na grand prix kobiecej siatkówki..

Nikon D80; Nikkor 18-200 VR; Jupiter 135/3,5; mieszek; SB-800... i tyle...

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kubaman Zobacz posta
    jakoś w przypadku tych sampli z 5D nie świadczyło t o o niczym
    nie wiem kto i po co miałby robić fejki, tym bardziej będąc w strefie prasowej na grand prix kobiecej siatkówki..

Nie wiem kto, nie wiem po co. Nie wiem kto i po co wyciał połowe danych z exifów tych zdjec. Skrzywienie zawodowe? Wiem co widzialem w sobote. I nie tylko ja z resztą. Wszyscy uleglismy zbiorowej halucynacji? To co tu widac, jest gorsze nawet od tego co produkuje D200. Z resztą..będziesz i tak wierzył w to co chcesz, przynajmniej do czasu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez israel Zobacz posta
    mam nadzieję, że znajdziesz oryginał i przekonasz nas, że to fake. Inaczej, niestety byłeś drugi..

Kaleid
    Gość

Domyślnie

To może zobaczcie na to 3200. Pewnie podrobione...ale w sumie, po co ktoś miał by to robić ?

http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=24564293

Strona 9 z 20 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów